Prvi 468 pregleda 12. travnja 2019.

Nakon prekida sama proputovala svijet: Izliječilo me

fashiongalsz/instagram

Prekid može biti itekako bolno iskustva bez obzira jesmo li mi prekinuli vezu ili bili ostavljeni. Ipak, postoje mnogi način kako se prekid može puno lakše preboljeti

Portal PopSugar prenosi priču o djevojci koja je nakon bolnog prekida, umjesto da mjesecima tuguje zatvorena u svoja četiri zida plačući nad vlastitom sudbinom i ubijajući se u čokoladi i fast food-u odlučila otići na put oko svijeta i to sasvim sama. 

Na tom pomalo neobičnom putovanju je posjetila Sri Lanku, Indiju i Nepal te putovala puna dva mjeseca s naprtnjačom na leđima, a ovo je pet važnih ljubavnih pravila koje je naučila o sebi i životu na svojoj avanturi života.

1. Nauči se uživati u vlastitom društvu.

Svi smo mi društvena bića i normalno je da bismo radije provodili vrijeme okruženi ljudima koje volimo nego bili sami no ponekad je nužno ostati sam sa sobom, uživati u slušanju vlastitih misli te miru i tišini. Kada naučimo uživati biti sami, manje će nas pogađati prekidi veza ali i prijateljstava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never forget your roots! 🙏🏻 #namaste #visitnepal #nepali #nepal #mountains #travel #memories

A post shared by Nabina Basnet (@nabinabasnett) on

2. Na putovanju možeš sresti ljude za koje nikada nisi vjerovao da hoćeš.

Dogodi li ti se prekid, u tom trenutku ti se čini da se sve oko tebe ruši i da je tebi najteže. Ipak, odlučiš li se vidjeti svijeta i obići krajeve i ljude koji nemaju svakodnevne privilegije poput struje i tople vode, shvatit ćeš koliko si ti zapravo bogat/a i kako ćeš se jednog dana toj svojoj trenutnoj nevolji samo slatko nasmijati.

3. 'Putovati sama' je odlična prilika da budeš malo sebična.

Veza je odnos u kojem nije poželjno staviti sebe na prvo mjesto, a ovakvo putovanje je idealna prilika da upravo to učiniš. Posvetiš se sebi, svojim željama i potrebama te jednostavno uživaš u tome bez grižnje savjesti.

4. Biti solo je manje stresno.

Možda je financijski manje isplativo jer više nemaš s kime podijeliti taxi ili hotelsku sobu na putovanju no s druge strane, više nema potrebe za živciranjem radi nečega što je druga osoba napravila ili rekla. Sada si sama svoj majstor i ne trebaš se zamarati radi nekog drugog.

5. Ljubaznost stranaca će ti pomoći izliječiti ljubavne rane.

S obzirom da si proživjela prekid, naravno da je moralo biti puno svađe i ružnih riječi i zato je samostalno putovanje odlična ideja jer ćeš se susresti s velikim brojem stranaca te turističkih radnika kojima će biti posao da budu ljubazni prema tebi, a ljubaznost je nešto s čime se svi volimo susresti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isn't trekking the best example of how rough patches are worth enduring because there's something magical waiting for you on the other side. 💫 . Photo by @visha.khandelwal . Don't forget to follow 👉 @uttarakhandtraveller . DM , TAG or use HASTAG #indiangirlstravel to feature . . #himachalpradesh #uttarakhand #dehradun #beautiful #himalayas #naturephotography #himachal #nepal #girlstravel #travelphotography #indiatravel #incredibleindia #allnatureshots #travel #mountains #dslrofficial #tripotocommunity #cntgiveitashot #travelblogger #lonelyplanetindia #mypixeldiary #travelphotography #trekking #indiantravelblogger #ladakh #wanderlust #fashionblogger

A post shared by Indian Girls Travel (@indiangirlstravel) on

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kakva kraljica