Prvi 1408 pregleda 06. prosinca 2019.

Nakon štrajka: U nekim školama praznici tek u srpnju?

Dusko Jaramaz/PIXSELL, Canva

Objavljeni rezultati ankete Ministarstva i početni plan oko nadoknađivanja dana nastave izgubljenih tijekom štrajka.

Čak 1.144 škole odgovorile su na upitnik Ministarstva obrazovanja za nadoknadu školske godine, a čak 992 od tih škola planiraju nadoknađivati dane izgubljene tijekom štrajka, što će produžiti školsku godinu, javlja 24sata.

U 70 škola rekli su da im ne treba nadoknada ni jednog dana nastave, što znači da će školska godina u tim školama trajati kako je i planirano, do 17. lipnja 2020.

Nastava se ne smije produžiti iza 1. srpnja?

 | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL, Canva Dusko Jaramaz/PIXSELL, Canva

U 446 škola nadoknađivat će se 16 dana, a po tri škole su se izjasnile da im je potrebno nadoknađivanje od 17 i 18 dana nastave.

Ukupno 386 škola planira nadoknadu od šest dana, dok 16 dana nadoknade planiraju nadoknaditi 2 škole. Prema tome bi nastava trajala do 10. srpnja, javlja 24sata.

Ministarstvo planira objaviti upute školama za nadoknadu nastave, a maksimalan broj dana za nadoknadu će navodno ograničiti kako djeca ne bi imala nastavu iza 1. srpnja sljedeće godine.

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 1234567890

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!