Prvi 241 pregleda 05. travnja 2022.

Nakon videa iz podruma, Ukrajinka Amelia pjevala na velikoj pozornici

youtubescreenshot/Canva

U međuvremenu, djevojčica čiji je video pjevanja u bunkeru u Kijevu postao viralan, zapjevala je ukrajinsku himnu na prestižnom natjecanju. Odjevena u narodnu nošnju, djevojčica je prisutne dirnula svojom izvedbom

Djevojčica Amelia nedavno je dirnula ljude diljem svijeta emotivnom izvedbom pjesme pjesme 'Let it go' koju je otpjevala u jednom od bunkera u ratom zahvaćenom ukrajinskom gradu Kijevu. Malo tko je ostao imun na nježan glas djevojčice čiji su snovi narušeni strahotama rata. Amelia je s obitelji uspjela pobjeći u susjednu Poljsku, a sad je stigla njezina nova izvedba s pozornice u Walesu.

Amelia je na prestižnom natjecanju 'Côr Cymru' pjevala ukrajinsku himnu i dirnula sve koji su u tom trenutku bili u umjetničkom centru  'Aberystwyth Arts Centre' piše BBC. 

Njezin nježni i emotivni glas popratio je veliki pljesak publike, nakon što je nastupila u narodnoj nošnji s prepoznatljivim cvijećem u kosi.

Ovdje pogledajte video:

Umjesto da uživa u djetinjstvu i provodi dane u igri, ova djevojčica je preživjela strahote koje ne treba doživjeti ni jedno dijete. Sva sreća, sada je na sigurnom, a ovaj njezin nastup i njen glas nada su svim Ukrajincima da će ratnim strahotama u njihovoj zemlji možda uskoro doći kraj...

Tvoja reakcija?