Prvi 639 pregleda 03. prosinca 2018.

Naopaka torta je završila u smeću, ali još ima nade

Goran Stanzl/Pixsell

U božićnom gastro showu Ljubav ide kroz želudac u suradnji s Lidlom tri kandidatkinje bore se za titulu najbolje slastičarke. Kolačima će probati osvojiti amaterskog kuhara Dubravka Miličića

Ne volim baš slatko pa ni ne pravim slatke stvari za druge, ali upravo zbog toga sam se prijavila u Ljubav ide kroz želudac kako bih isprobala nešto novo još ove godine, kaže nasmijana Barbara Budić (25). Ovo joj je prvi put da sudjeluje u kulinarskoj emisiji. 

Prvi put mi je torta završila u smeću, ali problem je bio u pećnici. Mijenjala sam Fahrenheite u Celzijusove stupnjeve, a samo je trebalo pećnicu zagrijati na najjačoj temperaturi - rekla je. Barbari inače nije problem spremati jela za drage ljude, a očekuje da žiri bude strog i pravedan. Jedva čeka upoznati i specijalnog gosta emisije. 

Barbara je s namirnicama iz Lidla pripremala naopaku tortu - jednostavni,  "zimski" kolač s mnogo cimeta, jabuka i sočnim biskvitom. Ono što ga čini neobičnim je to što se namirnice doslovno slažu naopako.

Rasplet božićnog izdanja Ljubav ide kroz želudac pratite ponedjeljkom, četvrtkom i subotom na YouTube kanalu 24sata.

 
 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Svejedno dobro izgleda haha