Prvi 1155 pregleda 22. veljače 2021.

Napiši najbolju horor priču i mi ćemo je objaviti u magazinu!

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Kreativci, gdje ste? Svi koji volite pisati, a posebna su vam 'poslastica' horor priče - napokon ste došli na svoje! Evo što trebate napraviti i kako doći do toga da vaša horor priča bude objavljena u novom JoomBoos magazinu.

S obzirom na to da ste se prošle godine itekako iskazali i pokazali kao super pisci, sad za vas imamo novi kreativan zadatak. Ovoga puta od vas tražimo kreativne, strašne, bizarne, slatke, izmišljene, stvarne, najbrutalnije horor priče koje možete smisliti! Sve što trebate je napisati horor priču dužine do 1.500 znakova, a mi ćemo odabrati tri najkreativnije priče i objaviti ih u proljetnom broju JoomBoos magazina.

Koji je vaš zadatak?

 | Autor: Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

  • Smisli i napiši kreativnu horor priču o temi koju sam/sama odabereš
  • Priča može biti duga do najviše 1.500 znakova
  • Svoje horor priče šaljite nam na mail adresu: joomboos.novinar@gmail.com
  • Priče nam možete slati do 8. ožujka - kada odabiremo najkreativnije
  • Tri najkreativnije horor priče objavit ćemo u proljetnom izdanju JoomBoos magazina koji izlazi u travnju i poslati vam primjerak, uz još neke cool JoomBoos poklone!

Budite kreativni, ispričajte horor priču na svoj način i postanite JoomBoos novinar u našem novom broju magazina! Tri, dva, jedan - krenite!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alexmc

    Super je