Prvi 296 pregleda 12. rujna 2018.

Napokon: Avril Lavigne izbacuje novi album

Nekada je bila jedna od najpopularnijih pjevačica na glazbenoj sceni, a onda je samo odjednom nestala. Posljednji album objavila je prije pet godina, a sada se ponovno vraća glazbi.

Kako piše Bustle, 33-godišnja kanadska pop-rock pjevačica objavila je otvoreno pismo fanovima u kojem je najavila novi singl, ‘Head Above Water’, koji izlazi krajem ovog mjeseca te priznala da ju je infektivna lajmska borelioza s kojom se već godinama bori gotovo ubila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬set life with @elliottlester88

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Nakon što je izdala svoj peti album 2013. godine, Avril Lavigne otkrila je kako joj je dijagnosticirana lajmska borelioza (infektivna bolest koju prvenstveno prenose krpelji, komarci i obadi) te se morala podvrgnuti dugogodišnjim terapijama kako bi se izliječila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BTS first music video shoot 🎬 @elliottlester88

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

U pismu je napisala sljedeće:

"Pet godina je prošlo otkako sam izdala svoj zadnji album. Provela sam posljednjih nekoliko godina doma boreći se s bolešću. To su bile najgore godine mog života jer sam prolazila kroz fizičke i emocionalne bitke. Prihvatila sam smrt i mogla sam osjetiti kako bi se tijelo gasi. Osjećala sam kao da se utapam. Kao da sam nestajala ispod vode i samo sam trebala izaći po zrak. Kao da sam u rijeci i vuče me struja. Ne mogu disati. Molim Boga da mi pomogne održati glavu nad vodom. Da mi pomogne prebroditi oluju. Približila sam mu se. Majka me držala. U njezinim rukama napisala sam prvu pjesmu koju izdajem kako bih ispričala svoju priču".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When it gets fucked up. Don’t ever shut up. You’ve gotta stand up. And fight for it.

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Head Above Water izlazi 19. rujna, a Avril je uzbuđena zbog povratka, no fanove moli da budu strpljivi jer se ona još uvijek oporavlja. Sada možemo biti sigurni kako bizarne teorije zavjere prema kojima je pjevačica umrla te su je zamijenili dvojnicom još početkom 2000-ih, koje već godinama kruže internetom nisu istinite.

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve