Prvi 335 pregleda 01. prosinca 2021.

Napokon je izašao trailer za novi 'Seks i grad'

andjustlikethatmax/instagram

Izlazak prve epizode reboota serije 'Seks i grad' sve nam je bliži i mnogi fanovi već su prilično nestrpljivi jer žele vidjeti u kakvim avanturama će se sada naći omiljena Carrie i njene prijateljice, a sad im je cijela priča malo bliža jer je napokon izašao trailer

Još je nekoliko dana ostalo do izlaska prve epizode reboota popularne serije 'Seks i grad' pod nazivom 'And Just Like That' i mnogi obožavatelji već su prilično nestrpljivi. Svi jedva čekaju saznati koji nam se likovi vraćaju, jesu li Carrie i Faca u dobrim odnosima, ali i kako će u seriji biti objašnjen izostanak Samanthe Jones koju nećemo moći vidjeti zbog privatne zavade sa Sarom Jessicom Parker koja utjelovljuje lik Carrie Bradshaw. Novi trailer nam daje mali uvid u sve što ćemo u seriji gledati.

POGLEDAJTE TRAILER:

U službenom traileru nismo dobili objašnjenje za Samanthin izostanak, ali glavni direktor za sadržaj na HBO Maxu, Casey Bloys, rekao je da "baš kao i u stvarnom životu ljudi dolaze i odlaze, prijateljstva blijede, ali nastaju i ona nova". "Ovdje pričamo priču o tome kako je biti žena u 50-im godinama života tako da bi sve trebalo biti nekako prirodno jer prijatelji koje imaš sa 30 godina možda neće biti uz tebe kada imaš 50", dodao je. 

Ono čemu se mnogi obožavatelji najviše vesele je povratak Face koji, prema traileru, živi s Carrie i čini se da su prilično zaljubljeni. No, tu idilu bi mogao pokvariti povratak Bridget Moynahan koja je u drugoj i trećoj sezoni serije igrala ulogu Facine druge supruge, Natashe.

Točan datum izlaska reboota je 9. prosinca i tada će na streaming servisu HBO Max izaći prve dvije epizode, dok će se preostalih osam izlaziti četvrtkom kroz idućih osam tjedana. Svaka od njih trajat će 30 minuta.

Jedva čekamo vidjeti u kakvim avanturama će se ovaj put naći Carrie i njezine stare, ali i nove prijateljice! 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?