Prvi Vrijeme da zablistaš! 6684 pregleda 11. ožujka 2020.

Napokon je vani: Poslušajte proljetni hit 'Vino i noć'

neo visuals/canva

Talentirani Hvaranin, Dino Petrić, upravo je na JoomBoos YouTube kanalu izbacio novu pjesmu 'Vino i noć'. Ovom pjesmom, kaže, počinje njegov zaokret u karijeri i više ne pristaje na 'prolaznost'!

"Vino i noć' je jedna totalno vesela, pozitivna, neopterećena pjesma koja te samo tjera da kreneš mrdati kukovima, pjevati i plesati. Nadam se da je ovo jedna od onih pjesama koja će ljudima ostati u uhu, s kojom će se publika povezati. Ne želim više pristajati na pjesme koje su samo ok, ali prolazne", ispričao je zgodni pjevač koji je napravio totalni zaokret u svojoj glazbenoj karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Glazbeno sam mnogo zreliji'

Publika je ovog nepopravljivog romantika i velikog emotivca, kako se sam opisuje, prvi put upoznala 2015. godine, kad se natjecao u glazbenom showu The Voice. Tada su ga mnogi prozvali 'potencijalno najboljim novim glasom u Hrvatskoj', a on priznaje da se u ovih pet godina i nije toliko mnogo promijenio. Samo je usavršio ono čime se bavi.

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

"Dino kojeg znate iz The Voicea promijenio se u odnosu na Dinu danas, ali je i ostao isti. Ostao sam isti kad su u pitanju emocije, osobnost, prirodnost na bini... Ali, mogu reći da je Dino kao pjevač, u ovih pet godina od završetka The Voicea, dosta sazrio u vokalnim izvedbama, u nekim razmišljanjima, stavovima. Što si stariji, to bolje razumiješ ljude i međuljudske odnose i naučiš čitati 'između redaka'", govori nam pjevač koji je u svoju novu glazbenu priču krenuo s novom, kul ekipom.

Mlada publika je zahtjevnija, ali važno je doprijeti do njih

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

"Krenuo sam u veliku glazbenu priču s novom ekipom, novim timom, i nakon svih ovih godina mislim da je sad pravo vrijeme za prave stvari i za promjene. Posložile su mi se karte i došao sam zaista u odličan, pravi tim i zajedno možemo daleko", govori te dodaje kako je, između ostaloga, njegov novi smjer i suradnja s JoomBoosom, koju prati mlada publika koju je teško zadovoljiti, ali baš u tome vidi izazov.

"Jako se veselim suradnji s JoomBoosom, gdje je i objavljena moja nova pjesma 'Vino i noć'. JoomBoos prati mlada publika, mladi ljudi koji žive u totalno novom dobu, s novim pristupom, novim razmišljanjima, stavovima... Zbog svega toga je dosta teže doprijeti do njih. Ali, ako to uspiješ, onda stvarno znaš da si napravio veliku stvar. I drago mi je da imam priliku raditi s odličnim timom iz Raay Musica, a onda svoju glazbu plasirati na platformu kao što je JoomBoos, gdje je publika mlada, otkačena i željna zabavnih pjesama. Valjda ću ih uspjeti osvojiti", objašnjava nam Dino koji je dosad već osvojio brojne obožavateljice.

Od obožavateljica u inboks dobiva svakakve poruke i fotke

"Imam puno sreće što je među mojom publikom mnogo žena i djevojaka. I stvarno mi je drago zbog toga, sve ih obožavam. Ne želim baš ulaziti u detalje svega onoga što mi šalju, ali nađe se tu zaista svakakvih poruka. Od onih koje glase; "Eeeej book, kako si, što ima?" do "Super mi je tvoja nova pjesma", a neke me čak zovu i van!  "Hoćemo na kavu, ručak?", neke mi šalju i takve poruke, a onda su tu i svakakve fotke, nemoralne ponude, želje... Ma, zaista ima svega", govori.

'Padam na slatke i pristojne cure'

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

Iako je oko svog ljubavnog statusa dosta misteriozan, priznao nam je na kakve cure pada i čime ga cure mogu osvojiti.

"Dino pada na...normalne cure, pristojne cure, slatke cure, one koje imaju svoj stav i zdravo razmišljanje, ali i one koje u sebi imaju vatru i strast da ostvare ono što žele i sanjaju. Na prvu me privlače zarazan osmijeh i hipnotizirajući pogled", kaže Dino te dodaje kako je onaj tip osobe koji je 'uvijek zaljubljen i uvijek voli'. 

"To mi je jednostavno zapisano! Ne znam drugačije", dodaje.

'Ova je pjesma tek početak'

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

Iako se glazbom aktivno bavi već pet godina, 2020. je, kaže, njegova prekretnica. Sada, kaže, kreće njegova priča 's debelim koricama'.

"Na prvim strana ove moje priče publiku očekuju zabavni i super singlovi, među kojima je i 'Vino i noć' koji možete poslušati na JoomBoosu. Uz to, radimo na još jednom velikom projektu s JoomBoosom koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Sve ćete doznati na vrijeme, a ono što ja od svega ovoga želim jest dobro se zabaviti na nastupima i koncertima, povezati s publikom i obožavateljima i pokazati da glazba ne mora biti prolazna", dodao je Dino za kraj.

 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DINOM PETRIĆEM:

Tvoja reakcija?