Prvi 659 pregleda 23. veljače 2020.

Napokon se događa: Potvrđeno okupljanje 'Prijatelja'?

mleblanc/Instagram

HBO Max je osigurao prava na seriju za 425 milijuna dolara, prenosi BBC

Matthew Perry početkom veljače izludio je svoje obožavatelje na društvenim mrežama samo jednom objavom. Napisao je kako uskoro stižu velike vijesti, a to je očito bilo dovoljno da brojni zaljubljenici u seriju 'Prijatelji' očekuju kako će ponovno gledati na malim ekranima dobro znanu ekipu, a sad je to i službeno potvrđeno, piše 24sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s happening….. @HBOMax @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mleblanc @_schwim_

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

Glumačka postava 'Prijatelja' okupit će se za jedan specijal više od 15 godina nakon završetka serije. Posebna epizoda bit će emitirana na streaming servisu HBO Max koji se pokreće u svibnju. Datum tek treba biti objavljen.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer potvrdili su da ponovno kreću sa snimanjem. Tako će prijatelji Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross i Joey ponovno zabavljali brojne obožavatelje diljem svijeta. 

Serija 'Prijatelji' svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine, a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u tv povijesti. Popularna 'družina' koju čine Phoebe, Ross, Joey, Monica, Chandler i Rachel gledatelje je zabavljala punih 236 epizoda.

HBO Max je osigurao prava na seriju za 425 milijuna dolara, prenosi BBC. Glumci će sudjelovati i u produkciji epizode, a svaki od njih, prema Varietyju, mogao bi zaraditi između 2,25 do 2,5 milijuna američki dolara (između 15 i 17 milijuna kuna). 

Tvoja reakcija?