Prvi 301 pregleda 28. studenoga 2020.

Napravili parodiju o Bandiću: Valjda će se Juričanu svidjeti

Pixsell

Dario Juričan je Milanu Bandiću za 65. rođendan poklonio film 'Kumek' koji razotkriva sve njegove afere, a sad su ga opjevali i talentirani kandidati iz JoomBoosova showa 'Rap Camp' u novoj epizodi.

"Imam jedan blagi fetiš, fontana, pare, wanish. Ne, ne, nemoj da se pjeniš, zakon krojen je po meni. Ajde kume neseseri, samo pare peri, peri", repaju Lovre Crvelin, Džemal Begić i Valentin Severović iz 'Outsider' tima repera i radijskog voditelja, Fil Tilena. Nije im bilo teško izabrati temu na koju će pisati i odrepati parodiju, kažu. Zapravo su se odmah složili da će to biti najdugovječniji zagrebački gradonačelnik.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'RAP CAMPA':

"Zadatak nam je bio napraviti parodiju, a što je veća parodija kod nas u Hrvatskoj od političke realnosti?" složni su dečki, koji misle da bi ova stvar stvarno mogla dobro proći.

 "Mentoru Tilenu se svidjela tema pjesme, a ono što nam je odmah rekao je da ćemo se s ovime ili totalno osramotiti ili napraviti hit."

Da je tema savršeno pogođena govori nam i film 'Kumek' o zagrebačkom gradonačelniku, koji je premijeru imao na njegov rođendan, u nedjelju. Još uvijek svi pričaju o Juričanovu razotkrivanju, a dečki jedva čekaju da pogledaju ovaj najnoviji njegov naslov.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Juričanovi filmovi uvijek podižu svijest ljudima o tome što se događa oko nas. Materijala o kriminalu u Hrvatskoj ne nedostaje i moramo priznati da nam se jako sviđaju njegovi filmovi. Nadamo se da će se i njemu svidjeti ova naša pjesma", govore nam dečki, koji su uvjereni da nije nemoguće da Bandić jednom i izgubi izbore u glavnom gradu.

"Naravno da je moguće da će Bandić jednom izgubiti izbore, samo je pitanje vremena. Ako se u Zagrebu pojavi dovoljno hrabra i sposobna osoba da se suprotstavi kriminalu, građani će to sigurno prepoznati i dati joj podršku. Zagreb već dugo jako vapi za promjenom", kažu.

Hoće li Bandić izgubiti izbore ili neće i hoće li Zagreb dobiti novog gazdu ili još malo ostaje stari, saznat ćemo kroz nekoliko mjeseci, a kako su se dečki snašli u novom Rap Camp zadatku i koliko žestoka je njihova parodija na Bandića doznajte u novoj epizodi showa već sad, samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?