Prvi 755 pregleda 05. studenoga 2018.

Natjecatelji neznanje platili propadanjem u crnu rupu

Natjecatelji koji nisu znali nisu se baš najbolje proveli...

U prvoj epizodi prvog YouTube live kviza 'Znaš il' padaš' bilo je padanja u misterioznu rupu, potrganih kreveta i zanimljivih odgovora, ali većina natjecatelja dokazala se u poznavanju raznih područja koja su ih ispitivali voditelji i poznati JoomBoosovi youtuberi Nika Pavičić xniks2x i Borna Rastović 8rasta9. 

U prvoj epizodi gosti iznenađenja bili su i youtuberi Jan Kovačić i Bruno Lukić, a mentori Gloria Berger, Frenki Fresh i Leo Valentić. Natjecatelji prve epizode bili su Karlo Maček (17), Marko Blažević (18), Martin Petrić (18), Matija Vitelić (17) i Mislav Majcan (17). 

Tko ne zna, pada u crnu rupu

 | Autor: Sanjin Strukic/PIXSEL Sanjin Strukic/PIXSEL

Koncept kviza je takav da su kandidati odgovarali na pitanja vezana uz Europsku uniju, zemlje Europske unije, pop kulturu i YouTube. Kad su znali odgovor, ne bi se dogodilo ništa posebno, ali zanimljivo je bilo kad ne bi znali odgovor na pitanje.

Naime, svaki put kad bi pogrešno odgovorili, kandidati bi propali u misterioznu crnu rupu, ali tijekom cijelog livea nitko nije znao gdje su točno završili...

Svojim znanjem najviše se dokazao 18-godišnji Marko, koji je od svih petorice natjecatelja očito najveći poznavatelj Europske unije i pop kulture, ali to ne znači da je on bio pošteđen pada. 

Voditeljica Nika na kraju ga je malo razočarala pa je i njega bacila u 'crnu' rupu, ali na kraju su se ipak svi natjecatelji vratili iz rupe i svi su, priznaju, prezadovoljni kako je prošla prva live epizoda. 

Poticaj na glasanje

Cilj ovog cijelog showa je, između ostaloga, potaknuti mlade da glasaju na izborima za Europski parlament koji se održavaju diljem Europe od 23. do 26. svibnja 2019. godine. 

Youtuberi su se već uključili u akciju 'Ovaj put glasam' i svjesni su da je svaki glas bitan, zbog čega pozivaju i sve ostale da se uključe putem OVE stranice i daju svoj glas na izborima. 

Možete se prijaviti na kviz

Ako i vi želite sudjelovati u ovom zanimljivom i uzbudljivom kvizu, možete se prijaviti na kontakt@joomboos.hr do 18.11.2018. godine! 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    gledala sam super je