Prvi 2931 pregleda 02. ožujka 2019.

Naziva se bijelim zmajem: Tetovirala je čak i oči!

amber__luke/instagram

Tetovirati se počela sa 16 godina, ali još uvijek ne misli stati. Trenutno ih ima više od 100, a tetovirala je čak i bjeloočnice

Amber Luke (24) samu sebe naziva ovisnicom o tetovažama i piercinzima, a dosad je potrošila više od 15.000 dolara kako bi se potpuno transformirala i pretvorila u "zmaja".

Djevojka iz New South Walesa trenutno na tijelu i licu ima više od 100 tetovaža, raspolovljen jezik i plavom bojom istetovirane bjeloočnice, a samu sebe na Instagramu naziva 'Blue Eyed White Dragon'. Doslovno prevedeno: Plavooki bijeli zmaj.

Sa 14 je izgledala neprepoznatljivo

Nedavno je podijelila svoju fotku kad je imala 14 godina i, naravno, potpuno je neprepoznatljiva. Nije imala ni jednu tetovažu, imala je tamnu kosu i izgledala skroz drugačije. Ali, kaže, tada nije bila zadovoljna sobom i nije bila sretna.

Nije bila zadovoljna svojim izgledom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MET

Objavu dijeli Blue Eyes White Dragon (@amber__luke)

"Mrzila sam svoj izgled tada. To nisam bila ja", ispričala je za Daily Mail. "S godinama sam shvatila kako želim izgledati, ali još nisam gotova, imam još mnogo toga za napraviti."

Sa 16 je napravila prvu tetovažu, danas ih ima više od 100

Osim što nije bila zadovoljna svojim izgledom, sa 14 joj je dijagnosticirana klinička depresija. "Kad sam imala 14 nisam znala tko sam ni što želim od života. Nisam vidjela što je dobro za mene. Bila sam naivna. Ali sad sam se ohrabrila i napokon se mogu zauzeti za sebe. Također, mogu izgledati onako kako želim", priznala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌾🍃

Objavu dijeli Blue Eyes White Dragon (@amber__luke)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blue balls 💙👁✊🏼 @bslicedotcom

Objavu dijeli Blue Eyes White Dragon (@amber__luke)

Nakon što je proslavila 16. godina postala je ovisna o tetovažama. "Tad sam napokon otpustila svu negativu iz sebe." Iako ih sad ima više od 100, i dalje nije zadovoljna. Plan joj je do sljedeće godine biti potpuno ispunjena tetovažama. 

Ne misli stati

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸 #bodymods #pinkhair #chestpiece #necktattoos #eyebrowtattoo

Objavu dijeli Blue Eyes White Dragon (@amber__luke)

A koja će sljedeća biti, to tek ostaje vidjeti...

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    woooow :OOOO omg