Prvi 1610 pregleda 11. siječnja 2022.

Ne, nije šala: Ova žena se udala za ružičastu boju

kittenkaysera@instagram

Ako ste očajni što trenutno ne možete naći dečka ili djevojku, savjetujemo vam da se odmah saberete jer je internet još jednom dokazao da udaja ili ženidba nisu rezervirani samo za osobe te da se vrlo lako možete vjenčati, recimo, za boju. Šalu na stranu, evo jedne zanimljive priče o nesvakidašnjoj ljubavi

Baš kada pomislimo da smo vidjeli i čuli sve, u bespućima interneta ipak se nađe još nešto neuobičajeno i drugačije. Ovaj put to je priča o Kitten Kay Sera, ženi koja je ušla u povijest tako što je postala prva osoba koja se udala za boju, piše Her. Radi se o ružičastoj boji, a Kitten je već godinama poznata po svojoj opsesiji istom, zbog čega je mnogi već dugo nazivaju 'najružičastijom osobom na svijetu'. 

Ceremonija ovog nesvakidašnjeg vjenčanja se održala u Las Vegasu, a Kitten je sve detalje podijelila na svom Instagramu, koji vrvi videima, selfiejima i fotkama nje i pink boje svuda oko nje.

Baš kao i svako vjenčanje, i Kitten i ružičasta boja su imale svoj prvi ples, bacanje buketa, prvi poljubac...

Kitten se u ružičastu boju 'zaljubila' još prije 40 godina kada, na svoj 20. rođendan, nije znala što odjenuti pa se odlučila za ružičastu majicu, ružičastu suknju, ružičaste cipele i ružičasti nakit, ispričala je.

"Osjećala sam se prekrasno. Pomislila sam, ako me ružičasta boja čini toliko sretnom, zašto ju ne bih nosila svaki dan?", rekla je u intervjuu za KVVU-TV

"Željela sam se osjećati lijepom i izgledati lijepo. Prodala sam svoj auto kako bih imala dovoljno novca da napustim svoj rodni grad u Teksasu i zaputim se pod ružičasta svjetla Hollywooda", dodala je. A nakon preseljenja, uslijedio je nastavak njezine ljubavne priče.

A što vi mislite o ovom ekstra ružičastom vjenčanju? 

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?