Prvi 246 pregleda 17. travnja 2018.

Ne treba ti 8 sati sna: 5 mitova o spavanju koje nisi znao

Web

Prošla je ponoć, a još uvijek se okrećeš u krevetu? To je jedan od znakova da imaš problema sa spavanjem. Donosimo ti 5 mitova o spavanju koje te drže budnim.

MIT #1: POTREBNO TI JE 8 SATI SNA

Normalan raspon sna je od 5 do 9 sati i potrebna količina sna varira od osobe do osobe.

via GIPHY

MIT #2: NEMA TAKVE STVARI KAO ŠTO JE PREVIŠE SNA

Previše sna može učiniti više loših nego dobrih stvari. Pretjerano spavanje je jednako loše kao i premalo sna.

via GIPHY

MIT #3: VIKENDOM MOŽEŠ NADOKNADITI IZGUBLJENI SAN

Pretjerano spavanje preko vikenda može poremetiti tvoj raspored spavanja i učiniti te više umornim preko tjedna.

via GIPHY

MIT #4: MOŽEŠ NAVIKNUTI SVOJE TIJELO DA MU TREBA MANJE SNA

Ako si uskraćuješ san, to će loše utjecati na tebe i tvoje zdravlje. Ne možeš zapravo istrenirati svoje tijelo da mu treba manje sna.

via GIPHY

MIT #5: NE MORAŠ SE BRINUTI AKO HRČEŠ

Puno ljudi hrče, pogotovo ako su pretili ili piju previše alkohola. Hrkanje je povezano s problemima u dišnim putevima i ako imaš problema s hrkanjem, posavjetuj se s doktorom. 

via GIPHY

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi.

Tvoja reakcija?