Prvi 3588 pregleda 18. siječnja 2018.

Rusija: Otkrila je da je suprug vara preko fotke na Instagramu

Instagram/agranovych

- U čemu je problem? Što je on samo biljka bez slobodne volje? - rekla je ljubavnica

Ruskinja Yulia Agranovych okončala je svoj brak nakon što je otkrila da ju muž vara. Bilo bi ovo tipična priča o prevari da ju nije otkrila na dosta neuobičajen način - putem Instagrama.

Yulia kaže da je scrollala po Instagramu kad je vidjela fotku iz svoje spavaće sobe na profilu neke druge žene. 

- Nisam ništa tražila, bilo je to normalno jutro  - rekla je. Kad je skužila fotku otišla je na profil vlasnice i vidjela da imaju slične followere, a na jednoj od fotki bio je i njezin muž. 

- Imaš lijep pogled iz spavaće sobe moga muža - komentirala je Yulia na fotku. Ipak, njezin suprug rekao je da mu ona nije ljubavnica nego cura njegova prijatelja. Rekao je da je slika fotkana kad je nedavno pozvao frendove kod sebe doma.

No, ljubavnica se nije baš složila s time.

- Ona je njegova žena, ne moja, gdje je problem? Što je on samo biljka bez slobodne volje? Nemojte me nasmijavati - prokomentirala je ljubavnica. 

Yulijin suprug nije imao puno izbora pa je na kraju sve priznao. 

- Bio sam mentalno vjeran i svakoj curi sam rekao da sam oženjen - pravdao se suprug no to ga nije spasilo. Yulia se odlučila rastati, a svome bivšem suprugu poručila: "Ako pronađe ženu koja je spremna biti s njim i prihvatiti ga takvog, želim im svu sreću. Drago mi je da sam sve saznala sada, a ne kasnije jer smo planirali imati obitelj - poručila je. 

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!  | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON: Uz novi JoomBoos magazin dobivaš na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    Ahahah kad je glup 😂
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Treba to skuziti, fkt joj svaka cast