Prvi JoomBoos Videostar! 218 pregleda 31. ožujka 2023.

'Nekad sam se htio prijaviti u ovaj show, a sad sam u žiriju'

Sara Gomez Dubois

Krenule su prijave za novu sezonu popularnog reality-talent showa 'JoomBoos Videostar'. JoomBoos traži trending internet zvijezde koje se žele proslaviti i osvojiti nagrade od 30.000 eura

Renato Erceg, Bruno Lukić i Barbi Afrika, popularne TikTok zvijezde, ove će godine zasjesti u vruće stolice i u ulogama strogog, ali pravednog žirija ocjenjivati sve što kandidati snimaju i objavljuju tijekom showa, a voditelji će ove godine biti JoomBoosovci Petra Dimić i Alen Žigić.

 | Autor:

Njih četvero na mrežama prati više od 5 milijuna ljudi, a svojim će komentarima i savjetima ne samo ocjenjivati, već i bodriti te podupirati kandidate koji se ove godine odluče okušati u showu. Ove godine pravila su malo drugačija i nešto stroža nego dosad! Razlika je ta što ove godine Videostar nije samo talent, već reality-talent show, a prijaviti se mogu svi video content entuzijasti iz cijele regije preko službenog JoomBoos Videostar micrositea. 

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

"Još prošle godine san se i sam htio prijaviti na JoomBoos Videostar, a ove godine sam u žiriju! Kako se život okrene u samo godinu dana, ispričao nam je jedan od članova žirija, Renato Erceg, koji je na prošlogodišnjem nogometnom prvenstvu 'rasturio' s TikTok contentom, proslavio se i dosegao visoku brojku od više od 250 tisuća online obožavatelja. Sada će dijeliti savjete i ocjenjivati izazove kojima će se u Videostaru predstaviti ovogodišnji kandidati, a evo kojih par koraka trebate ispuniti kako biste sudjelovali u najnovijoj sezoni popularnog showa. Možete se prijaviti na show ako:

  • ako si iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije 
  • imaš više od 16 godina
  • imaš profil na društvenim mrežama s više od 1.000 followera
  • imaš video snimljen u zadnjih mjesec dana
  • želiš biti nova trending zvijezda

 | Autor:

Pobjednik ove sezone osvaja vrhunske nagrade vrijedne više od 30 tisuća eura. Točnije, ugovor u vrijednosti 20.000 eura, 3.000 eura na potrošačkoj kartici, 1.000 eura vrijedan mobitel, put u egzotičnu zemlju i statuu. Prijavite se što prije!

Tvoja reakcija?