Prvi 47 pregleda 29. prosinca 2016.

Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom!

Iako dečki često ne žele priznati da svoje mame vole najviše na svijetu, Zayn se to ni malo ne srami. Osim toga, uživa u činjenici da se njegova cura i mama jednostavno obožavaju
Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom! Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom! Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom! Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom! Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom! Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom! Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom! Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom! Nema do mame: Ove zvijezde jako su povezane sa svojom!

Zayn, Taylor i Ariana Grande samo su neki od celebrityja koji obožavaju svoje mame...

Volimo vjerovati kako celebrityji svoj fantastičan izgled duguju isključivo brojnim stilistima, trenerima i vizažistima koji se brinu da sve bude na svom mjestu.

Ipak, slavne face takav izgled često mogu zahvaliti i dobrim genima njihovih majki. Sličnost je ponekad toliko velika da zapanjuje. 

Osim što su im "poklonile" te dobre gene, one su im i najbolje prijateljice. Iako njihov odnos, kao i kod svih običnih smrtnika, katkad zna biti kompliciran, ipak ljubav i podrška prevladaju sve probleme.

U našoj galeriji saznaj koje se poznate face svojim mamama povjeravaju i s njima slave svoje uspijehe. :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?