Prvi 19081 pregleda 31. siječnja 2019.

Nemoguće je: Koji horoskopski znakovi ne idu skupa?

couples_magazine / instagram

Neki horoskopski znakovi jednostavno ne funkcioniraju zajedno...

Kako piše Bustle, ako si u potrazi za novom ljubavi, izbjegavaj ulaziti u dublje odnose s određenim horoskopskim znakom.

Ovan

Ovnovi su poznati po tome što se drže svojih principa. Najgore ljubavne priče im se mogu dogoditi s Bikom i Lavom.

Bik

Prema astrološkom znaku Bik se ne slaže sa Blizancem, Strijelcem i Ribom. Oni jednostavno ne vole da im bilo tko drugi pokušava upravljati životom što bi upravo ti znakovi mogli raditi.

Blizanci

Oni su genijalci u svakom vidu komunikacije – u ogovaranju, debatama, ali i u novim poznanstvima. Prema astrološkom znaku Blizanac se ne bi dobro slagao sa Rakom, Djevicom i jarcem jer oni nemaju toliko dobro razvijene komunikacijske sposobnosti.

via GIPHY

Rak

Rakovi su osobe koje vole slobodu i izlaske. Ovan, Strelac i Vodenjak ne bi se dobro uklopili u život kakav raku najviše odgovara.

Lav

Lavovi vole biti dominantni nad svojim partnerom. Oni su strasni, hrabri i puni samopouzdanja. Nikako se ne bi slagali sa škorpionom i ribom.

Djevica

Djevice ne vole znakove koji imaju bujnu maštu i vole previše sanjariti, a to su Blizanci, Strijelac i Vodenjak.

via GIPHY

Vaga

Ovaj znak najviše cijeni harmoniju i mir u životu. Rak , Bik i Ribe se u ljubavnom odnosu nikako ne bi slagale sa Vagom.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svestranosti, a ne podnose ljude koji su tvrdoglavi i uobraženi. Zato se s njima ne poklapaju Bik, Vaga i Blizanci.

Strijelac

Strelac je sam po sebi optimističan, bezbrižan i pozitivan! Svatko tko je previše ozbiljan nije dobrodošao za Strelca. Prema astrološkim prognozama, oni se u ljubavi ne slažu sa Djevicom, Jarcem i Bikom.

via GIPHY

Jarac

Ovo je znak koji prije svega cijeni ozbiljnost i igranje po pravilima, no s obzirom da ne podnosi konzervativne ljude, nikako se ne bi slagao sa strijelcem, ovnom i lavom. 

Vodenjak

Vodenjaci su samostalne, kreativne i pomalo agresivne osobe. Djevica, Škorpion i Rak ne bi se složili s ovim znakom jer bi mu mogli ugušiti potrebu za slobodom i kreativnošću.

Ribe

Ribe su osjećajni i nježni znakovi skloni maštanju, a najsretniji su kada su okruženi ljubavlju. Bik, Lav i Strijelac nisu baš idealni partneri za emotivne Ribe.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hmmmm ma da??