Prvi 1472 pregleda 15. lipnja 2024.

Neobičan spoj: Pripremite si danas rižoto bolognese!

canva

Ako volite rižoto, a isto tako volite i bolognese umak, onda je ovo recept savršen za vas. Iako na prvu spoj zvuči malo neobično, rižoto bolognese navodno je veliki hit i jako je ukusan, pa, evo kako ga pripremiti i što vam sve pritom treba:

Sastojci:

  • 2 žlice maslinova ulja
  • 300 grama arborio riže
  • 600 ml goveđeg temeljca
  • 600 grama pripremljenog bolognese umaka (po vašem receptu ili po receptu s interneta)
  • 20 grama maslaca
  • listići parmezana i svježi bosiljak ili origano za posluživanje

 | Autor: canva canva

Priprema:

1. Pirjajte rižu na zagrijanom ulju na tavi oko 2-3 minute. Polako dodajte temeljac i kuhajte dok riža ne postane mekana, ali ne prekuhana. Zrna moraju ostati vidljiva. 

2. Dodajte pripremljeni bolognese umak i kuhajte još oko pet minuta, dok se sve ne sjedini. Skinite s vatre, umiješajte maslac da se rastopi. 

3. Poslužite uz naribani parmezan i svježi bosiljak ili origano!

Originalni recept pronađite na stranici Coolinarika.

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com