Prvi 1079 pregleda 10. travnja 2019.

Neobična pljačka: Iščupali bankomat u četiri minute?!

DavidYoung/Press Association/Pixsell

Bager, automobil s izrezanim krovom i profesionalni vozač nisu dobra kombinacija...

Neobična pljačka dogodila se u irskom gradiću Dungivenu. Razbojnici su ukradenim bagerom srušili zid trgovine i ukrali cijeli bankomat. Nakon što su ga "iščupali" iz zida maskirani muškarci premjestili li su ga u auto kojem je bio izrezan dio krova kako bi u njega lakše spustili bankomat, piše BBC.

 | Autor: DavidYoung/Press Association/Pixsell DavidYoung/Press Association/Pixsell

Pljačka je trajala samo četiri minute, a lopovi su ostavili bager i pobijegli s bankomatom koji je virio kroz krov. Ovo je osma pljačka bankomata u Irskoj, pa se lako da zaključiti da je ovo bio dugo planiran i jako dobro osmišljen plan.   | Autor: DavidYoung/Press Association/Pixsell DavidYoung/Press Association/Pixsell Vlasnik dućana u kojem se bankomat nalazio rekao je kako zbog tih pljača više nigdje neće biti bankomata, a on ga sigurno prvi neće više staviti u svoju trgovinu.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    WHAAATTTATATAT