Prvi 552 pregleda 28. ožujka 2019.

Nepoznata žena Bieberu provalila u hotelsku sobu?

_beliebers__universe / instagram

Unatoč svemu, dobro je odreagirao i nije paničario

U utorak poslijepodne nepoznata žena provalila je u hotelsku sobu u Laguna Beachu u kojoj su boravili Justin Bieber i njegova supruga Hailey, piše Cosmopolitan. Policija je nepoznatu ženu uhitila, a kasnije su izjavili kako je i ranije taj dan viđena kako "luta hodnicima hotela i partija" te ju je osiguranje već moralo udaljavati od tuđih soba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swag

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Kasnije se naprosto vratila i ušetala u Justinovu sobu, ali, dobra je vijest da je Justin dobro odreagirao i nije previše paničario. Rekao joj je da ode prije nego "pozove osiguranje", a zatim je stigla policija. 

Žena je kasnije rekla da je u njihovu sobu ušla slučajno. No, to baš i nije uvjerljiva priča jer nikako ne drži vodu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Ova 'nesreća' dogodila se netom nakon što se Justin poriječkao s jednim fanom na Instagramu te izjavio kako i dalje voli Selenu te će ona zauvijek imati mjesto u njegovu srcu, međutim, sad je preko ušiju zaljubljen u svoju suprugu Hailey i više ni u kom smislu ne misli na Selenu.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg kaj se događaa?