Prvi 610 pregleda 11. rujna 2019.

Neprepoznatljiva: Amanda Bynes se vratila na Instagram

Amanda Bynes Instagram

Objavila je selfie u ogledalu i otkrila je novu ružičastu boju kose, ali i piercing na nosu. Skupila je više od 14 tisuća pratitelja u samo tri sata.

Kontroverzna glumica Amanda Bynes (33) se vratila na Instagram, tri mjeseca nakon njezinog zadnjeg pojavljivanja u javnosti, kad je primila diplomu na Modnom institutu za dizajn. Objavila je nekoliko fotki s novom bojom kose i izgleda neprepoznatljivo. Za sada prati samo devet profila, a Nicky i Paris Hilton su zaslužile follow od nje.  

Svoj novi profil je podijelila na Twitteru na kojem ima više od 2.9 milijuna pratitelja. 

'Hej ljudi'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😜

Objavu dijeli Amanda Bynes (@amandabynesreal)

"Hej, ljudi! Sada sam i na Instagramu!", napisala je. To je ujedno i njezin prvi tweet od 25. lipnja.  

 | Autor: Amanda Bynes Instagram Amanda Bynes Instagram

Amanda se nakon vrlo javnog psihičkog sloma povukla iz javnosti i prijavila u mentalnu instituciju. 2014. godine je počela raditi na sebi i upisala poznati modni fakultet u Los Angelesu. 

'Radi na sebi'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😘

Objavu dijeli Amanda Bynes (@amandabynesreal)

"Ona je super, radi na sebi i uzela je malo vremena za sebe kako bi se fokusirala na svoje fizičko i psihičko zdravlje nakon diplomiranja", rekao je njezin odvjetnik Tamar Arminak za PEOPLE ranije ove godine.  

Sada provodi vrijeme čitajući i vježbajući, skicira svoju novu modnu liniju i brine o tome da sebe ovaj put stavlja na prvo mjesto.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?