Prvi 598 pregleda 17. prosinca 2019.

Nered i Stoka: 'Zbog juhe sa slovima smo naučili repati'

Marko Prpic/PIXSELL

Nered i Stoka jedni su od najpoznatijih zagrebačkih repera. Sa svojim rap hitovima i dalje 'razvaljuju'. Kako komentiraju zanimljive pojave, događaje i pojmove, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Nereda i Stoku pitali smo što misle o 'gorućim' temama koje društvo razdvajaju već desetljećima. Iznijeli su svoje mišljenje o fudbalerkama, germknedlama, plastičnim operacijama i juhi s tjesteninom u obliku slova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Na fudbalerke su sve djevojke u mom kvartu padale. Emotivno sam vezan uz tu frizuru", rekao je Nered, a Stoka je dodao kako smatra kako to više nije aktualno.

Pitali smo ih i što misle o partyju na jahtama. "Ja nikad nisam sudjelovao na takvom partyju. To pitanje mi je jako neugodno", rekao je Nered. Obojica su se, ipak, složila kako podržavaju plastične operacije. 

Zbog juhe sa slovima smo naučili repati

"Korekcije, zahvati. Zašto ne? Danas je to moderno, stvara ovisnost isto kao i tetovaže. Napraviš jednu korekciju pa si misliš, ‘još bi tu malo stavila’ pa odnio vrag šalu. Više nemaš lice, samo plastiku", prokomentirao je Stoka. O poligamiji pričaju samo pozitivno, kao i o juhi sa slovima. 

"Naučili smo repat uz juhu sa slovima. Bio sam totalni antitalent za čitanje. Prije nego sam bio MC Stoka zvali su me MC disleksija pa su mi dali juhu sa slovima i malo po malo je to došlo na svoje", našalio se Stoka. 

Što još kažu o aktualnim temama, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?