Prvi 404 pregleda 09. srpnja 2020.

Nestala je glumica Rivera: Na brodu pronađen njezin sin

naya rivera/instagram

Potraga za glumicom nastavlja se i danas.

Glumica Naya Rivera smatra se nestalom nakon što je u brodu koji je iznajmila ove srijede pronađen njezin 4-godišnji sin koji je unutra bio potpuno sam. Istražitelji koji rade na slučaju ne isključuju ni mogućnost da je došlo i do smrti 33-godišnje glumice, piše Daily Mail.

Naya i njezin sin u srijedu poslijepodne iznajmili su brod kako bi plovili jezerom Piru u Kaliforniji, no samo tri sata kasnije ljudi s drugog broda pozvali su upomoć jer su na brodu u blizini ugledali maleno dijete kako samo spava na palubi. 

Na brodu je pronađen njezin pojas za spašavanje

Policija je na brodu pronašla pojas za spašavanje te su pretpostavili da je Naya otišla u vodu bez pojasa kako bi se okupala i plivala. Također, njezin je automobil pronađen u blizini jezera.

Potraga za glumicom nastavila se tijekom cijelog dana, no kad je pao mrak morali su obustaviti potragu te nastaviti ujutro. Istražitelji misle kako je u ovom slučaju došlo do utapanja, no ne žele prognozirati niti donositi zaključke sve dok potraga ne bude završena.

Sin se vratio na brod, ali ona nije

"Njezin nam je sin rekao da je otišao plivati s mamom, ali da se on vratio na brod, no njegova mama nije", izjavio je Eric Buschow, glasnogovornik lokalne policije.

Do 20:00 sati navečer Naya još uvijek nije pronađena, a istraga se nastavlja i danas.

Tvoja reakcija?