Prvi 216 pregleda 03. studenoga 2023.

Nešto drugačije izdanje: 'Mean Girls' ponovno zajedno!

instagram/canva

Zvijezde popularne komedije 'Mean Girls' u ulozi odraslih likova ponovno se pojavljuju u reklami za Crni petak.

Većina glumačke postave 'Mean Girls', uključujući Lindsay Lohan, Lacey Chabert i Amandu Seyfried, održala je okupljanje za novu Walmartovu reklamu koja služi kao mini nastavak klasika tinejdžerske komedije iz 2004. godine. Isječak, koji reklamira nadolazeći Crni petak, glumi trio koji ponovno glumi svoje likove iz serije 'Mean Girls' na pomalo drugačiji način, s Lohaninom Cady Heron, Chambertinom Gretchen Wieners i Seyfriedinom Karen Smith koje preuzimaju nove dužnosti kao odrasle osobe.

"Na North Shoreu se neke stvari nikad ne mijenjaju. Srijedom još uvijek nosimo ružičasto", kaže Lohan na vrhu reklame, neposredno prije nego što se Chabert pojavi u kabrioletu i potakne novu grupu tinejdžera da "uđu", prisjećajući se kultne scene iz filma.

 | Autor: screenshot/x screenshot/x

Zatim Seyfried rekreira legendarne vijesti svog lika s kraja serije 'Mean Girls', šaleći se da postoji "30 posto šanse da je već srijeda".

 | Autor: screenshot/x screenshot/x

Osim stalne postave 'Mean Girls', ostali članovi ekipe koji su reprizirali svoje uloge za reklamu su Rajiv Surendra, koji je glumio Kevina Gnapoora u originalnom filmu, i Daniel Franzese, koji je glumio Damiana.

 | Autor: screenshot/x screenshot/x

Walmartova reklama dolazi dva mjeseca prije nadolazeće glazbeno-filmske adaptacije 'Mean Girls' koja bi se trebala pojaviti u kinima u siječnju. Tina Fey i Tim Meadows će se vratiti kao gospođa Norbury i ravnatelj Duval. No, Lohan, Chabert, Seyfried i McAdams neće tumačiti svoje likove, piše Entertainment Weekly.

Tvoja reakcija?