Prvi 1954 pregleda 12. siječnja 2019.

Netko od ovih pjevača će nas predstavljati na Eurosongu?

JoomBoos novinar napravio je malu analizu; tko bi nas ove godine mogao predstavljati na Eurosongu?

Eurovision Song Contest (kraće Eurosong, poznat i kao Eurovizija) je glazbeno natjecanje nacionalnih radiotelevizija Europe. 

Ove godine se održava u Izraelu, a kao i prijašnje, Hrvatska također sudjeluje. Međutim, izbor za predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu neće birati žiri, već gledatelji, jer ponovno kreće 'Dora'.

Vraća se Dora

Dora je ustvari 'Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije' i održat će se u veljači ove godine. Dora će imati jednu festivalsku večer tijekom koje ćemo čuti 16 pjesama koje će odabrati stručni ocjenjivački sud.

Tko će nas predstavljati?

 | Autor:

Ovo je za sada najpravedniji način odabira onog pravog vokala koji će nas predstavljati, a dosad se na Doru prijavilo nekoliko poznatih pjevača. Neki od njih su: Indira Levak, bivša pjevačica Colonije, Neda Parmać, Maja Šuput, Damir Kedžo i Lidija Bačić (33).

Prisjetimo se, Hrvatska je bila domaćin Pjesme Eurovizije samo jednom, 1990. godine, kao rezultat pobjede grupe 'Riva' koja je predstavljala Jugoslaviju 1989. 

Izbor za hrvatsku pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu 2019. u Izraelu, održat će se u subotu 16. veljače 2019. A koga biste vi voljeli gledati na Eurosongu? Maju, Kedžu, Indiru, Lidiju ili Nedu? Ipak, tek ćemo za više od mjesec dana znati predstavnika... Do tad smo u iščekivanju!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Majaaaa maajaaa