Prvi 863 pregleda 24. lipnja 2019.

Netko trolao Billie Eilish: Internet uzvratio udarac

billieeilish/instagram

Neki izgleda imaju previše slobodnog vremena pa ga koriste na krivi način.

Pjevačica Billie Eilish je više puta u intervjuima istaknula da nosi široku odjeću kako nitko ne bi komentirao njezino tijelo. Unatoč tome, trol na Twitteru objavio je njezinu fotku i prokomentirao je, a reakcije nisu izostale.

Izgleda da osoba koja se krije iza ovog profila ima previše slobodnog vremena kojeg je posvetila provociranju. Srećom, mnogi su stali u Billieinu obranu:

"Najbolje vrijeme za obrisati ovaj tweet bilo je odmah nakon objave, drugo najbolje vrijeme je sad."

"Čovječe, to je odvratno. Doslovce skriva svoje tijelo kako bi izbjegla takve komentare."

"Ovo zvuči kao nešto što bi predator učinio."

Osim što su ovakvi komentari totalno neprimjereni, Billie je maloljetna što je dodatno razljutilo internet populaciju. Ovaj trol bi svoje slobodno vrijeme zasigurno mogao iskoristiti na pametniji način.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _kritičar_

    A bože mili tren ju stavljate među osobe s najgorim outfitom na coacheli a tren ovo mislim vi stvarno radite sve za te vase preglede i ostalo sam da zaradite para i zadovoljite svoje guzice
  • maya.visnjica

    wtfff