Prvi 883 pregleda 15. ožujka 2019.

Ostao u šoku: Neugodan prank na nogometnoj legendi

screenshot

Nogometna zvijezda ovo nije očekivala...

Legendarnom britanskom nogometašu David Beckhamu u Los Anglesu su odali počast tako što su naručili izradu ogromne statue s njegovim likom. Statuu su mu naručili iz kluba LA Galaxy, gdje je Beckham jedno vrijeme igrao, ali otkrivanje statue prošlo je drugačije nego što je on očekivao. U sve se umiješao komičar James Corden koji je odlučio prankati Davida. Napravio je to na tri načina:

1. Naporni fanovi

Glumci koje je unajmio su prilazili nogometašu tijekom otkrivanja statue i glumili da su njegovi veliki fanovi. Jedan od njih pitao ga je je li on onaj nogometaš iz Manchester Cityja. A svi znamo da je Beckham bio u Unitedu. 

 | Autor: kate_killoran/Instagram kate_killoran/Instagram

2. Ime Dave

David mrzi kad ga ljudi zovu Dave pa je James Corden poslao glumca koji ga je stalno nešto ispitivao i pritom ga oslovljavao imenom Dave. Beckhamu je tada bilo jako neugodno, ali i dalje ostao ljubazan i rekao mu da ga tako samo mama smije zvati.

 | Autor: DavidBeckham/Instagram DavidBeckham/Instagram

3. Kip

I za kraj, najbolji dio pranka. Naime, prava statua koju su napravili izgleda sjajno. Ali mu je Corden podvalio fake statuu koja izgleda presmiješno i nju su mu otkrili na predstavljaju. Kad ju je vidio, ostao je ukopan u mjestu i od nelagode nije mogao ni govoriti. Bilo ga je sram, barem je tako izgledao.

 | Autor: DavidBeckham/Instagram DavidBeckham/Instagram Kad mu se prijatelj i komičar otkrio, Beckham je shvatio tko stoji iza svega te da se ovdje zapravo radi samo o jako dobrom pranku. Na kraju je Jamesu sve oprostio i dobro se nasmijao.

Cijeli video možeš ovdje pogledati:

Je li i tebi ovaj prank urnebesan?

 

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmeee siroti hahaha