Prvi 36 pregleda 24. veljače 2017.

Neugodnije od ovog ne može: Justin se upiškio u gaće?!

JUSTIN BIEBER
Instagram @justinbieber

A onda se našalio na svoj račun

Valjda vam je već jasno da biti svjetska zvijezda nije baš najlakša stvar na svijetu... Možda ta "titula" sa sobom nosi bezobrazno visoke iznose na bankovnim računima, popularnost i raskošan život, ali isto tako podrazumijeva i život pod konstantnim povećalom javnosti. Tako ako se osramotite to će gotovo iste minute znati cijeli svijet.

Upravo se s time suočio i Justin Bieber.

Naime, pjevač se prošetao ulicama Los Angelesa s popriličnom velikom mokrom mrljom na hlačama (naravno, na strateškom mjestu) što (naravno) nije promaknulo paparazzijima koji ga prate u stopu. 

I dok su i oni koji ga obožavaju, baš kao i oni kojima Justin nije osobito simpatičan kolektivno "umirali od smijeha", Bieber se odlučio javno oglasiti o svemu pa je na Instagramu objavio fotografiju uz opis "Nisi cool... ako se ne upiškiš u gaće".

 

You ain't cool unless you pee your pants

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Poprilično hrabro od njega, zar ne? Osim toga, još jednom je svojim cool stavom svima objasnio zašto iza sebe ima milijune obožavatelja. Znate kako kažu, tko se posljednji smije - najslađe se smije.

Inače, riječ je o citatu iz filma Adama Sandlera "Billy Madisona" iz 1995. godine, a Justin Bieber je o svemu progovorio i na Twitteru gdje je objasnio kako mu je netko poklonio cvijeće i kada je autom skrenuo u zavoju voda mu se prolila po međunožju.

Priznat ćete, to se moglo i vama dogoditi pa više baš i nije tolikoooo smiješno.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?