Prvi 36 pregleda 30. siječnja 2015.

Nevolje u raju: Kad će se vjenčati Perrie i Zayn?

Perrie Edwards prsten
Nevolje u raju: Kad će se vjenčati Perrie i Zayn? Nevolje u raju: Kad će se vjenčati Perrie i Zayn? Nevolje u raju: Kad će se vjenčati Perrie i Zayn? Nevolje u raju: Kad će se vjenčati Perrie i Zayn?

Pjevačici Little Mixa tračevi ne mogu pokvariti planove. Nakon što se pomirila sa svojim zaručnikom Zaynom Malikom iz One Directiona, Perrie se nigdje ne pojavljuje bez prstena.

Vijest o zarukama Zayna Malika (22)  i Perrie Edwards (21) obišle su svijet.  Zvijezda One Directiona i članica grupe  Little Mix  navodno su se posvađali oko toga gdje će se vjenčati. Perrie se željela udati u Disneylandu, no Zaynu se to nije svidjelo.

- Disneyland? Molim? Nisam čuo za to, no ovo je moja reakcija: Nema šanse - rekao je Zayn u intervjuu za jedan američki časopis. Dodao je kako nije stigao razmišljati o detaljima vjenčanja.

Perrie je prije dva dana objavila fotografiju svog zaručničkog prstena na  svom Instagramu jer je željela zaustaviti tračanje. Zbog toga se u javnosti više ne pojavljuje bez prstena. Rekla je kako se ona i Zayn još nisu dogovorili za datum vjenčanja.

Tvoja reakcija?