Prvi Jesenski JoomBoos 882 pregleda 09. listopada 2022.

NFT stickers experience: Top dar uz JoomBoos magazin!

joomboos

Ako odmah nabavite novi JoomBoos magazin na svim kioscima Tiska, skenirate poseban QR kod na stickersima i preuzmete svoj JoomBoos NFT, možete osvojiti cool kapu i čarape! I to samo prvih 200 vas!

Novi JoomBoos magazin je već na kioscima Tiska, a uz njega opet dolaze super pokloni. Gen Z book i posebni JoomBoos NFT stickeri, na kojima vas čeka još posebniji QR kod. S tim kodom možete preuzeti samo svoj ekskluzivni JoomBoos NFT, a prvih 200 koji to naprave će uz svoj NFT dobiti i precool dar - čarape ili kapu koji će vam biti glavni modni dodatak ove jeseni!

POGLEDAJTE VIDEO KAKO PREUZETI NFT I KAKO DOĆI DO ČARAPA ILI KAPE!

Kao i uvijek, JoomBoos i u ovom magazinu pomiče granice - jer smo vas sada s još jednim fizički jako cool poklonom, NFT stickerima, uveli i u metavers svijet. Cijeli ovaj NFT experience nudi vam ne samo preuzimanje vašeg ekskluzivnog JoomBoos NFT-ja, već i nešto mnogo više - mogućnost chatanja u posebnoj The Outsiders grupi na Discordu gdje ćete dobiti najbolje gifove i otkriti sve tajne iza kamera serije, a za prvih 200 koji skeniraju QR kod iz magazina i preuzmu svoj NFT pripremili smo na dar i ove brutalne kape i čarape. 

Ako ih želiš osvojiti, trkni na kiosk Tiska, kupi novi JoomBoos magazin, skeniraj kod sa stickera, preuzmi NFT i možda baš ti postaneš vlasnik ovih precool modnih dodataka!

Tvoja reakcija?