Prvi 34 pregleda 11. kolovoza 2015.

Niall: Bojim se opsjednutih fanova

Dečkima najviše smetaju obožavatelji koji ih "prate" u automobilima
Pixsell
Niall: Bojim se opsjednutih fanova Niall: Bojim se opsjednutih fanova

Članovi benda One Direction sve se teže nose s teretom slave jer ih obožavatelji proganjaju gdje god se pojave. Iako su zbog koncerata proputovali skoro cijeli svijet, ništa zapravo nisu vidjeli jer su stalno zatvoreni u hotelskim sobama

Nije lako biti slavan, to znaju svi koji se bave ovim poslom. One Directionu svi zavide na slavi, ali ne znaju kako je nama zapravo teško - požalio se Niall Horan u radijskoj emisiji. Zbog glazbe i fanova proputovali su cijeli svijet, ali, priznaje, ništa nisu vidjeli jer su stalno zatvoreni u hotelskoj sobi. 

- Ispred hotela uglavnom su tisuće obožavatelja i ako negdje želimo otići, ne možemo jer nastaje pravi stampedo. To je na početku naše karijere bilo zanimljivo, ali više nije. Jednostavno niste opušteni jer gdje god dođete fotkaju vas, čim vas vide s nekom curom, već vas žene... Nije nam lako - kazao je Naill. 

Pjevač je dodao da se sve teže nosi s teretom slave, a opsjednutih obožavatelja počeo se bojati.

- Nemam ništa protiv potpisivanja autograma i fotografiranja, ali ne želim se bojati za vlastiti život dok me netko ganja u automobilu. Takvo ludilo može nas otjerati u grob. Uvijek sam bio prostupačan prema svima, ali ovo što sad prolazimo je urnebes - zaključio je Niall.

Tvoja reakcija?