Prvi 7 pregleda 01. lipnja 2015.

Jedva čekamo spot Nicki Minaj i Beyonce

Nicki i Beyonce

Nakon što su već jednom iznenadile svoje fanove neobičnom suradnjom, Beyonce i Nicki Minaj snimile su još jednu zajedničku pjesmu.

Suradnjom na remiksu pjesme "Flawless" Beyonce i Nicki Minaj zapalile su Internet, a po svemu sudeći čini se da su na dobrom putu da to ponove. 

Pjesmu "Feeling Myself", koja je nastala kao rezultat suradnje dviju diva, Nicki Minaj objavila je na svom posljednjem albumu "The Pinkprint". Nedavno je svjetlo dana ugledao i spot za ovu pjesmu. Osim glazbenog talenta, djevojke su u njemu pokazale i svoje atribute. Fanove su počastile oskudnim outfitima i novim plesnim pokretima. 

Cure su se bojale hoće li i ova pjesma naići na pozitivne komentare publike ali razloga za brigu jednostavno nema. 

- Čini se da se ljudima sviđa "Feeling Myself". Uzbuđena sam što smo opet uspjele. Ovim pjesmama dopiremo do mladih djevojaka i učimo ih da se dobro osjećaju u svojoj koži. - izjavila je Minaj za Time.

U posljednje vrijeme provode puno vremena zajedno, a čini se da njihovoj suradnji ovdje nije kraj. 

- Uvijek kada radim sa Beyonce puno toga i naučim. Rijetko se družim sa osobama koje su mi slične i najčešće se osjećam kao luđakinja u društvu drugih ljudi. - kaže Minaj. 

Inače, spot za "Feeling Myself" objavljen je na Tidalu, platformi Beyonceinog supruga, Jay Z-ja i neko vrijeme moći će se gledati jedino na tom servisu. Na žalost, Tidal je za sada dostupan samo u nekoliko zemalja ali ne i u našoj. Jedva čekamo da se spot pojavit na Youtube-u!

Tvoja reakcija?