Prvi 690 pregleda 01. travnja 2019.

Nije nam dobro: Evo koliko para ima Bradley Cooper

bradleycooper__original/Instagram

Nevjerojatan uspjeh filma a 'A Star Is Born' samo je fino nadopunio njegovu već prilično punu kasicu

Bogatstvo filmske zvijezde Bradleya Coopera stalno je u porastu od njegovog nezaboravnog nastupa u špijunskoj TV emisiji Jennifer Garner 'Alias'. A, od velikog uspjeha njegova filma 'A Star Is Born', za kojeg je bio i nominiran za Oscara, njegov je bankovni račun sve deblji i deblji, piše Harper's Bazaar.

Koliko točno para ima Bradley?

Prema podacima 'Box Office Mojoa' od ožujka 2019., 'A Star Is Born' je do sada zaradio oko 434 milijuna dolara širom svijeta. Budući da je proračun filma bio skromnih 36 milijuna dolara, to je ogroman profit. Kao muškoj glavnoj ulozi, redatelju, scenaristu i autoru nekih pjesama na filmu, možete li si zamisliti koliko od toga ide u Bradleyjev džep? Hrpa toga, naravno.

Da se razumijemo, Bradleyu je prilično dobro išlo i prije dotičnog filma. 'Hollywood Reporter' otkrio je 2015. godine kako je Bradley nakon 'Američkog snajpera' dobio između 15 i 20 milijuna dolara, a cifre koje je dobio za 'Hangover' su također enormne te se također procjenjuju na 15 milijuna dolara po nastavku. 

Godine 2014. Cooper je bio 'vrijedan' nevjerojatnih 46 milijuna dolara prema Forbesu, zahvaljujući ulogama u filmovima  'Silver Linings Playbook', 'American Hustle', i 'Guardians of the Galaxy'.

Nakon toga je 2015. zaradio još 41,5 milijuna dolara nakon nastupa u 'Američkom snajperu' i 'Alohi' te Netflixovom filmu 'Wet Hot American Summer'. Zarađuje on i od "svoje produkcijske tvrtke, koju vodi s redateljem 'Mamurluka' Toddom Phillipsom."

via GIPHY

Zadnje procjene

A prema zadnjim procjenama 'Celebrity Net Wortha', Bradley je 'težak' više od 100 milijuna dolara, što nije ni čudno obzirom na sav ovaj prihod koji smo nabrojali u prethodnih nekoliko rečenica. Wow...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Opaaaaaaaa :O