Prvi 1015 pregleda 05. travnja 2019.

Nika i na štakama 'rastura': Može čak i skočiti

nikailcic@instagram

Ako ste mislili da će Nika, nakon što je slomila nogu u izlasku u Beogradu, samo ležati, prevarili ste se...

Prisjetimo se, Nika je prije dva tjedna slomila nogu dok je plesala u izlasku u Beogradu (iako se čini nevjerojatno, tako je). Prijelom se zakomplicirao pa je bila potrebna i operacija, a Nika i njezina mama su o svemu fanove informirale putem Instagrama. Naravno, sad je sve ok, osim što će Nika neko vrijeme provesti s gipsom na nozi. Ali, kao da to njoj nešto znači!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas 🤫 tebe sutra ću još neku bolju 🐻

A post shared by Nika Ilcic (@nikailcic) on

Iako mnogi ljudi gips odmah povezuju s mirovanjem, pa čak i ljenčarenjem (jer zašto ne), Nika definitivno nije jedna od njih. Da izgleda besprijekorno kao i inače dokazuje ova fotografija s Instagrama na kojoj, sređena, pozira i skače sa štakom.

Ispod fotke je, u svom stilu, napisala: "Kakva god glupost da se dogodi uvijek osmijeh na lice i akrobacije u pokušaju! Niko mi ništa ne može, jača sam od sudbine! Hahaha...šalim se, pala sam preko sebe i uspjela slomiti zglob..."

Osim toga, Nika je s fanovima podijelila i problem silaska niz stepenice u 'polomljenom' stanju, kako bi se svi koji se nalaze u istoj situaciji mogli poistovijetiti. Odmah je lakše kad nisi sam u nečemu, ili?

 | Autor: nikailcic@instagram nikailcic@instagram

A jedan fan sa sličnim problemom, koji sa štakama izvodi još veće akrobacije od Nike, izazvao ju je na dvoboj u balansiranju... Hmm, Nika, nadamo se da si počela vježbati!

 | Autor: nikailcic@instagram nikailcic@instagram

U svakom slučaju, super je vidjeti da joj slomljena noga nije 'slomila' i duh. Držimo fige i brz oporavak!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Sljedeći četvrtak, 11. travnja, izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja'! Pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati. Pripremite se!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kraljica hahahaha :D