Prvi 1972 pregleda 22. lipnja 2019.

Nika i Rasta 'rastopli' fanove slatkim porukama

8rasta9/Instagram

Čini se kako je ljubav ovih dvoje youtubera svakim danom sve veća.

Mi smo se 'rastopili' od ljubavi Nike i Raste, a sumnjamo da nećete i vi.

Ovo dvoje youtubera toliko su slatki da i oni koji su solo žele biti u vezi. Iako su konstantno zajedno, jedno drugom užasno fale i kad jedan od njih ode na put. To je fotkama prikazao Rasta uz preslatku poruku:

"Iako smo tjedan dana bili 0-24 zajedno i dalje mi fali". Eto, kako se sada ne raspekmeziti na to, baš su cute.  | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram Rasta je objavio i poruku koliko mu Nika znači i priznao je da je ona idealna cura koju svatko zaslužuje imati. Vidljivo je koliko Nika za njega brine i želi mu dobro.   | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram Kad je vidjela što joj je posvetio, Nika je odmah podijelila screenshot na svom storyju. Rasti je dala nadimak 'Moje malo', znači predivno.  | Autor: xniks2x/YouTube xniks2x/YouTube

Mladi su, lijepi, pametni i uspješni, a što je najbitnije dobro se slažu. Zajedno često putuju, a nedavno su 'pobjegli' iz vrućeg Zagreba na more, točnije na Brač. Kupali su se, išli na večeru i razgledavali grad.  | Autor: xniks2x/Instagram, canva xniks2x/Instagram, canva Skupa su posjetili i Sarajevo i podijelili fotke s Baščaršije.  | Autor: xniks2x/YouTube xniks2x/YouTube  Njihova veza izgleda toliko savršeno, da smo malo ljubomorni. Jesu li i vama njih dvoje slatki kao i nama?

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Kako su njih dvoje slatki, ajme ne mogu ih se nagledati.