Prvi 619 pregleda 11. kolovoza 2019.

Nika Ilčić stražnjicom pokušavala srušiti rekord

Otpuhivanje graška u dalj samo je jedan od čudnih rekorda za koje nismo ni znali da postoji.

Mnogi se duuugo pripremaju kako bi se upisali u prestižnu Guinnessovu knjigu rekorda. Tako postoje brojne discipline zbog kojih ostave svoj trag u povijesti, a ni sami nismo znali da postoje.

Tako možeš pronaći čovjeka s najdužim nosom na svijetu, kako najmanjeg tako i najvećeg psa. U knjigu rekorda upisala se i žena s najdužim nogama pa i najduža zmija na svijetu. Popis je gotovo beskonačan, a vjerojatno za sve što ti padne na pamet postoji rekord.

Youtuberica Nika Ilčić se s ekipom iz Konačnog obračuna Filipom, Marijanom i Katarinom odlučila na obaranje jaaako čudnih svjetskih rekorda. U suradnji s JoomBoosom i Cedevitom su se pokušavali upisati na popis ljudi koji su naj u nečemu. Čemu, pitaš se?   | Autor:

FIlip je pokušavao napuhati što više balona koje je Nika kasnije bušila stražnjicom. Epizoda je uključivala i ljepljenje post it papirića na lice, a navlačenje čarapa i otpuhivanje graška samo su neki od bizarnih rekorda. A ako želiš saznati jesu li se uspjeli upisati u prestižnu knjigu, pogledaj video.

POGLEDAJ VIDEO:

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Cedevitom po najvišim standardima JoomBoos native studija.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ahahah prekul