Prvi 824 pregleda 02. svibnja 2019.

Nika objavila fotku: Oporavlja se na fizikalnoj

nikailcic@instagram

Nika je nedavno slomila nogu pa iščašila zglob na ruci

Nika je na svom Instagramu sherala sliku s fizikalne terapije i usput najavila svoj novi video. Nadamo se da oporavak teče u najboljem redu!

 | Autor: nikailcic@instagram nikailcic@instagram

Naime, Nikina noga nastradala je tijekom ludog izlaska u Beogradu u ožujku. Nedugo nakon toga morala je i na operaciju, a usto je i iščašila zglob na ruci. Stvarno nema sreće! Te večeri se družila s poznatim influencerima, a Vojislav Panjković je i uspio snimiti ples prije nego je Nika slomila nogu.

 | Autor: panjkovic_v/Instagram panjkovic_v/Instagram

Očito je sada u dobrim rukama i ide na fizikalnu terapiju što je važno za potpuni oporavak. 

Držimo fige da uskoro zapleše kao te večeri, ali ipak malo opreznije!

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    zelim joj brz oporavak
  • maya.visnjica

    a jadna nikaaa.isse