Prvi 1335 pregleda 09. lipnja 2021.

Nika Pavičić novu tetovažu posvetila djedu: 'Gledaš...'

xniks2x/Instagram

Nika je o najnovijoj tetovaži snimila i emotivan video u kojem nije mogla suzdržati suze pri sjećanju na svog djeda...

JoomBoosovka Nika Pavičić na Instagramu se pohvalila svojom najnovijom tetovažom, ali ova je za nju najposebnija do sada. Naime, Nika je novu tetovažu posvetila svom djedu kojeg je izgubila prije nešto više od mjesec dana. 

'Gledaš, znam da gledaš...'

"Voljela bih da možeš znat' koliko sam naučila cijeniti vrijeme od kad te nema. Zapravo znaš, gledaš. Na današnji datum mjesec dana ti već gledaš. Nije se nešto previše promijenilo, tata 'šutnjikav', baka u crnom, al' smijemo se. K'o i ti, vječito. Garaža ti i dalje stoji netaknuta i mislim da će još dugo, nekako se i ona skupa sa svima nama nada da ćeš doć' iza ugla s nekim novim planom što treba popraviti... Falit' ćeš mi svaki dan u mjesecu, al' na današnji će uvijek malo više peć'. Gledaš. Znam da gledaš", napisala je Nika ispod fotografije nove tetovaže na Instagramu.

Na tetovaži je outline fotografije nje i djeda, a ispod toga nalazi se njezinom rukom pisana poruka: 'Tvoja bena'. Tako ju je djed od milja zvao. 

Nika je o svemu snimila i video za svoj YouTube kanal te ondje objasnila zašto joj ova tetovaža toliko znači. "Kada odrastaš i živiš s nekim cijeli svoj život, kad ga izgubiš, kao da si izgubio dio sebe. Još uvijek je jako teško", ispričala je Nika. Ona je, naime, živjela u istoj kući u Bjelovaru s djedom, bakom, mamom, tatom i bratom do nedavnog preseljenja u Zagreb. S djedom je učila hodati i voziti bicikl, ali je od njega naučila i kako biti bolji čovjek. I zato će ga uvijek pamtiti samo po lijepome...

Ovu su emotivnu objavu komentirali i brojni njezini prijatelji i pratitelji, koji su oduševljeni gestom koju je Nika napravila za svog najdražeg djeda. "Divno malena", "Predivno", "Podsjetilo me na mog djeda...", samo su neki od komentara ispod njezine objave. 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ZolaZoe

    ZolaZoe

    Cuteeeeeeeeeeeeeeeeee <3