Prvi 1785 pregleda 10. lipnja 2022.

Nika Zorjan i Minea snimile hit duet: Svi će pjevati 'Bio bio'

neo visuals

Hrvatska glazbena senzacija Minea i atraktivna Slovenka, Nika Zorjan, snimile su novi ljetni hit koji će se slušati na svim plažama, a uskoro će pjesmu 'Bio bio' zajedno izvesti i na pozornici CMC festivala u Vodicama

U pjesmi 'BIO BIO' snage su udružile Minea, jedna od najsimpatičnijih i pozitivnijih pjevačica u Hrvatskoj i Nika Zorjan, slovenska zvijezda koja polako osvaja i mlađu publiku u Hrvatskoj. Obje su već nastupale na CMC Festivalu, a ovaj put se nadaju da će sa zaraznom melodijom BIO BIO zapaliti Vodice, pričaju nam cure.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijeli je spot snimljen na Pagu, a možete ga pogledati i poslušati zajedno s pjesmom samo na JoomBoos YouTube kanalu.

"Glazbena kemija, smijeh, puno dobre energije, sve to se dogodilo između mene i Minee. Ja Mineu obožavam još otkad sam bila klinka. Njezine pjesme 'Rano', ''U ponoć pozvoni', 'Bit' će bolje', sve ih dobro znam, a naravno 'Rano' ne smije faliti ni na jednoj fešti ni kod nas u Sloveniji. Da mi je prije par godina netko rekao da ću jednom s njom imati duet, smijala bih mu se, a evo nas sad. Jedva čekam da ljudi čuju našu pjesmu i vide naš video", kaže nam Nika koja je jako uzbuđena oko ove suradnje.

 | Autor: neo visuals neo visuals

Minea također ne skriva oduševljenja pa nam je tako priznala:

"Čim sam prije par godina upoznala Niku osvojila me na prvu! Toliko je pozitivna i draga da nam je druženje na snimanju pjesme i video spota 'BIO BIO' proteklo u neprestanom smijehu i divnoj atmosferi. Baš mi je bio gušt snimati naš duet i jako se veselim da ćemo zajedno zapjevati na pozornici CMC Festivala u Vodicama, a nadam se uskoro i nekim zajedničkim koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji", priča nam Minea kroz smijeh.

 | Autor: neo visuals neo visuals

Pjesmu su napisali tandem Raay i Nenad Ninčević, a video je snimila ekipa Neo Visualsa. Prekrasne kadrove s našega Paga i zarazne taktove ove nove ljetne pjesme poslušajte i pogledajte na JoomBoos YouTubeu i pratite cure na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama!

Tvoja reakcija?