Prvi 519 pregleda 27. travnja 2020.

Nika Zorjan rekla ciao koroni: Obradila talijanski hit

neo visuals/canva

Zgodna pjevačica Nika Zorjan snimila je cover poznate talijanske pjesme 'Bella Ciao' i njome pokušala "otjerati" koronu ususret popuštanju mjera. Za pjesmu je snimila i atraktivan spot koji možete pogledati na JoomBoosu

Nika je obradu nazvala 'Korona Ciao' i na zabavan se način našalila s trenutnom korona situacijom u svijetu, ali i s početkom popuštanja mjera koje se uvode u većini europskih zemalja, pa tako i u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na ideju da obradi baš ovu pjesmu došla je nakon što je postala opsjednuta serijom 'La Casa de Papel', a Bella Ciao naslovna je pjesma upravo tog Netflixovog hita.

Zbogom koroni ususret popuštanju mjera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JUUUUUTRI!!!! 😮🔥🤩🙌🏽🤫 #nicnepovem #staytuned

Objavu dijeli Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

"Originalna pjesma koju sam obradila, Bella Ciao, postala je mega popularna nakon izlaska serije 'La Casa de Papel'. Kako sam ja velika obožavateljica te serije i postala sam totalno opsjednuta njome u karanteni, morala sam je obraditi u tom stilu. Također, uvijek volim reći da je upravo glazba ta koja nas raduje i veseli u svim situacijama, pa je tako i u ovim neobičnim vremenima. Inspirirala me cijela ta situacija pa sam odlučila snimiti obradu 'Korona Ciao' taman u vrijeme kad nam stiže popuštanje većine mjera", ispričala nam je Nika te dodala kako se tom popuštanju jako veseli.

Jedva čeka povratak na koncerte 

"Iako nas je trenutna situacija inspirirala za mnoge lijepe pjesme i fora akcije, jako me veseli popuštanje mjera. I jedva čekam da se opet sve vrati na neki normalniji put, da vidim svoje prijatelje, opet doživim gužvu u prometu, čak mi i to nedostaje. Upravo zato koroni govorim 'ciao' u novoj pjesmi", objasnila je lijepa Slovenka.

Pjesmu je prvi put čula u Netflixovoj seriji

"Prije serije nisam znala za ovu lijepu talijansku pjesmu, ali kad sam je čula, ostala mi je u uhu. Onda sam si u nekom trenutku počela pjevušiti 'Korona Ciao' i više nisam mogla prestati. Pjesmu sam obradila i na slovenskom i na hrvatskom jeziku, a nadam se da ću je uskoro pjevati i na koncertima, koji mi od svega najviše nedostaju", kaže.

Nika je za svoju pjesmu snimila i atraktivan spot u svom domu i u dvorištu, a upravo ga možete ekskluzivno pogledati samo na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Pogledaj prvu epizodu Ekskurzije u karanteni na JoomBoos YouTube kanalu. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?