Prvi 1464 pregleda 07. siječnja 2020.

Nika Zorjan u borbi s cajkama: 'Vruće' je hit godine!

neo visuals/canva

Atraktivna slovenska pjevačica Nika Zorjan prošle je godine snimala spot s JoomBoosovim youtuberima na Sardiniji, 'zapalila' Hrvatsku hitom 'Vruće', vodila Rap Camp, a sad se natječe za MAC Awards.

Nika je u 2019. godini postala prava senzacija u Hrvatskoj, nanizala nekoliko hitova, a publika u Hrvatskoj njezine hitove sluša bez prestanka. Koliko je popularna i uspješna govori i činjenica da je s pjesmom 'Vruće' sada nominirana za prestižnu regionalnu glazbenu nagradu MAC Awards.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U Sloveniji je pjesma 'Vruće' postala veliki hit, jako je pozitivna i vesela, prava ljetna pjesma. No, jako mi je drago da smo snimili i hrvatsku verziju. Vaš jezik je izuzetno melodičan i sve se jednostavno poklopilo - objasnila je Nika, a koliko je pjesma dobro prihvaćena i u Hrvatskoj pokazuju ne samo pregledi, već i lajkovi i brojni pozitivni komentari na YouTubeu. 

Nakon 'Vruće' došla je 'Blamaža'

Tu nije stala s hitovima, pa je s JoomBoosovim youtuberima, Bornom Rastovićem i Svenom Kranželićem, na Sardiniji snimila spot i pjesmu 'Blamaža'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bilo je prekrasno snimati spot na bajkovitoj Sardiniji, atmosfera je bila super, a publika je pjesmu i spot super prihvatila. Ali, svaka suradnja s JoomBoosom mi je dosad bila odlična i od početka se osjećam kao da sam dio ekipe. Uvijek volim novu suradnju. Posebno ako je dobra energija, onda se mogu dogoditi odlični projekti, govori talentirana 27-godišnjakinja, koja je u Italiji snimala spot za pjesmu 'Blamaža' 

Njihov hit 'Blamaža' u samo par dana skupio je više od pola milijuna pregleda na YouTube kanalu JoomBoosa, a osim po pjevanju, publika ju obožava i zbog neobičnog stila.

Ružičasta kosa joj je zaštitni znak

Njezin osebujan stil, šarena odjeća i - šarena kosa - čine je posebno zanimljivom, a boje mijenja često. Ipak, sad joj je ružičasta najdraža pa će takva ostati neko vrijeme.

 - Moj stil je osebujan, ali osim što sama biram kombinacije, imam i modne stiliste koji mi dosta pomažu. Ružičasta kosa mi je trenutno zaštitni znak, jer mislim da super oslikava moj pozitivan karakter i energičnost. Planiram ostati ružičasta barem još godinu dana - objašnjava Nika, koja često, uz to što boji kosu, nosi i perike. Uvijek u jarkim bojama, naravno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas! ☃️✨❤️

Objavu dijeli Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

Glazbeno obrazovana i talentirana

Nika (27) je završila glazbenu školu, svirala je i klavir, a trenutno radi kao učiteljica razredne nastave. No, kako kaže, prvo je počela pjevati, a tek onda hodati, pa joj je glazba ipak oduvijek na prvom mjestu. Dosad je nekoliko puta nastupala na slovenskom Eurosongu, a publika ju je upoznala i u showu Supertalent.

Hitom 'Vruće' nominirana za prestižnu glazbenu nagradu

Prošle je godine s Rokom i Anejem iz grupe BQL i Isaacom Palmom nastupala na CMC Festivalu u Vodicama, upravo s hitom 'Vruće', a sad je za istu pjesmu i spot nominirana u dvije kategorije na prestižnim MAC Awardsima.

- Bili smo presretni kad smo čuli da je 'Vruće' nominirana za MAC. Ipak je to kao 'Grammy' balkanske scene! Kakav god rezultat bio, već ova nominacija je naša pobjeda - rekli su nam Rok, Anej i Nika.

MAC Awards glazbena nagrada

 | Autor:

MAC Awards prestižna je regionalna glazbena nagrada čiju svečanu dodjelu organizira Skymusic, a u Beogradu se uručuju nagrade najboljim regionalnim glazbenicima za izvedbe, pjesme, video spotove i koncertne izvedbe. Nagrade se dodjeljuju u raznim kategorijama, od pop, zabavne, folk, hip-hop do trap glazbe. O tome tko će biti proglašen najboljim odlučuje publika svojim glasovima.

 | Autor:

Osim pjesme 'Vruće', JoomBoos je nominiran u još nekoliko kategorija s pjesmama 'Crni dani' Borne Rastovića, 'Božić je' Stoke, Zsa Zse i LayZ-ja te 'Generacija Z' Bake Prase i JoomBoos youtubera.

Glasovanje za favorite traje još nekoliko tjedana. Prvi krug glasovanja traje do 11. siječnja, a drugi krug do samog proglašenja pobjednika, koje će se održati 27. siječnja na svečanoj dodjeli nagrada u Beogradu. Za svoje favorite svatko može glasovati na službenoj stranici MAC Awardsa.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NIKOM ZORJAN:

Tvoja reakcija?