Prvi 5 pregleda 26. travnja 2015.

Nina: Briga me za negativne komentare, od njih sam ojačala!

voice
Borna Filic/Pixsell

Nakon što je postala najljepši glas Hrvatske, Nina se preko profila na Facebooku obratila fanovima kojima je zahvalila na podršci

Šta reći nakon ovog. Nemoguće je zahvaliti svima onako kako bi htjela. Počašćena sam što sam dobila priliku pjevati za vas. Trenutno ne znam što da kažem osim jedno veliko hvala od srca zbog glasovanja, vjere u mene, poruka podrške pa i negativnih komentara koji su me ojačali da budem još ustrajnija. Moj tim Jacques, Marina i Tihomir.... ne znam na koji način da vam zahvalim. Prošli smo svašta i za mene ste uvijek i zauvijek moja familija i prijatelji. To je jednostavno tako moralo biti. Svim kandidatima iz mojeg tima puno hvala na porukama podrške i na prijateljstvima. I svima ostalima od drugih timova i produkcije... svi ste mi prirasli srcu svatko na svoj način. Moj put pa i njihov je tek počeo i podržavajte nas i dalje jer za nas show još uvijek traje. Dapače, tek počinje, napisala je Nina Kraljić na svom profilu na Facebooku dan nakon pobjede u 'The Voiceu'.

Njezini pratitelji na društvenoj mreži u komentarima su iskoristili priliku da joj čestitaju i zahvale joj se. Neki su rekli  da im je pomogla da prežive neka teška razdoblja u životu.

 

Tvoja reakcija?

Komentar/a

  • darija

    nina svaki out sam glasala za tebe jer si najbolja