Prvi 10 pregleda 05. studenoga 2016.

''Nisam imao za tenisice, ali znao sam što želim''

Justin Bieber
Instagram

Justin je kao dječak bio pravi vragolan - mnogi su zbog toga mislili kako neće dobro završiti

- Justin je bio ekspert za nestašluke i šale, čak smo u jednom trenutku mislili da će biti potpuno izgubljeni slučaj, no čini se da je samo imao puno neiskorištene kreativne energije - kažu za Biebera susjedi.

Mali Justin, kada dane nije provodio u školi ili kod kuće pomažući majci Pattie, najviše je volio igrati hokej, a majka ga je često vodila u crkvu. Toronto Maple Leafsi njegov su najdraži hokejaški klub a jedno je vrijeme mislio da ako ne uspije u glazbi da će postati profesionalni hokejaš. Najradije je slušao Beyonce, koja mu je bila najveći uzor, a uz mamu Pattie otkrio je i Boyz II Men koji su se stalno puštali u njihovoj kući.

Najviše je volio kad bi mu mama imala vremena napraviti njegove najdraže špagete za ručak i kad ne bi trebao jesti u školskoj menzi.

 

 

#BIZZLE #KIDAUHL #BIEBERFEVER #JUSTINASAKID #AWW

A photo posted by 🙏🏻💔#1YEARCALEBLOGAN⚾️#7🆑🌍 (@ashleynulisch) on

Nije ostao u kontaktu s mnogo prijatelja iz djetinjstva jer je već od 13. godine znao da je njegov cilj i jedini interes glazba. U svojoj je sobi pred plišanim igračkama održavao mini koncerte, ‘skidao’ je mimiku i glas svojih najdražih pjevača, a kad bi dobro izvježbao, pozvao bi majku i pokazao joj što je pripremio.

- Svi ljudi na koje se danas mogu osloniti su stariji od 25 godina. Ja sam nažalost propustio biti dijete. Nisam pretjerano dobar u komunikaciji s ljudima jer su to neke stvari koje stekneš i naučiš tijekom školovanja. Ja sam sve propustio, rekao je Justin u jednom intervjuu. Najviše mu, kaže, nedostaje općeg obrazovanja...

Što je još Justin priznao, saznajte u COOL-u koji je upravo na kioscima :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?