Prvi KORONA VIRUS 417 pregleda 30. ožujka 2020.

Nisu mogli u Disney World pa su ga napravili kod kuće

screenshot

Zbog epidemije korona virusa Disney World i Disneyland su trenutno zatvoreni, pa je ova obitelj odlučila razveseliti svoje kćeri i napraviti im Disney čaroliju kod kuće!

Zbog epidemije korona virusa Disney World i Disneyland su trenutno zatvoreni. To je natjeralo suze na oči kćerima Jessice i Bretta Gubenka. Zbog toga su roditelji odlučili napraviti svoj Disney Park u dvorištu kako bi razveselili kćeri - i uspjeli su, piše BuzzFeed

POGLEDAJTE VIDEO:

"Odlučili smo im reći unaprijed što planiramo jer su Sadie i Summer jako kreativne i znali smo da bi htjele sudjelovati u izradi", ispričao je njihov tata.

Obitelj Gubenko je inače planirala u Disney park ići 23. ožujka, gdje su trebali proslaviti rođendan, no zbog pandemije korona virusa, zatvaranja parkova i vlastite sigurnosti, to nisu bili u mogućnosti. No, snašli su se!

Prava Disney čarolija - kod kuće

 | Autor:

Svojim su kćerima sve omogućili kod kuće; doručak kod šefa Mickeya, uređivanje kod Bibbidi Bobbidi i još puno toga. Večer je također završila magično, i to vatrometom na projektoru u dvorištu....

Awww. Kome je ovo apsolutno preslatko?

Tvoja reakcija?