Prvi 2925 pregleda 08. srpnja 2019.

Nisu samo Camila i Shawn novi par. Evo tko je još skupa

classyserious/Instagram

Osim Camile i Shawna, i za ove celebrityje se šuška da su u vezi. Iako nitko od njih to još nije potvrdio, fanovi misle da su ovo prilično 'sigurne stvari'.

Nedavno smo pisali o tome kako svi pričaju o navodnoj romansi Camile Cabello i Shawna Mendesa. Njih dvoje su videom za zajedničku pjesmu 'Senorita' podigli veliku prašinu, a kako i ne bi kad je kemija između njih preočita. Nedavno su viđeni zajedno u javnosti kako se drže za ruke, ali oni nisu jedini o čijoj se ljubavi šuška. Evo tko su možda novi celebrity parovi, osim njih dvoje.

Možda te zanima... Fanovi su prilično uvjereni da su Shawn i Camila zajedno

Kendall Jenner i Kyle Kuzma

Nakon što je u svibnju prekinula vezu sa NBA igračem Benom Simmonsom, Kendall sada povezuju s drugim košarkašem, Kyleom Kuzmom. Tijekom proslave Dana nezavisnosti Kendall su vidjeli s košarkašem na romantičnom izletu. Nakon toga je otišla na party u Malibu, a na partyju je bio njen bivši Ben. Neugodnoooo... Navodno su se njih dvoje izbjegavali, ali važniji je ovaj dejt prije. 

No, nisu potvrdili da bi između njih moglo nešto biti, pa sad čekamo potvrdu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 stars. ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

A post shared by Kyle Kuzma (@kuz) on

Dua Lipa i Anwar Hadid

Šuška se, šuška i o vezi pjevačice Dua Lipe i modela Anwara Hadida. Anwar je inače brat Belle i Gigi, koje sigurno dobro znate, a Dua je jako dobra frendica s Gigi, pa ih je možda baš ona spojila, javlja Cosmopolitan. Zajedno su viđeni na jednom festivalu, a kamere su ih uhvatile kako izmjenjuju nježnosti. Awww...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If our queen is happy, we are happy too🥰 #dualipa

A post shared by Subscribe,If You Love Her❤️ (@hereareduasfans) on

Zajedno su viđeni i na dodjeli nagrada u Londonu, a pretpostavlja se da trenutno zajedno odmaraju u Engleskoj.

Anwar je prije bio u vezi s Kendall Jenner, također Giginom frendicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh my gosh !!!!!! They are dating ❤️ #dualipa #dua #kiss #anwarhadid #love #date #couple #ohmygosh #onekiss

A post shared by Dua lipa (@dualipadaisuki) on

Kiernan Shipka i Christian Coppola

Glumica Shipka ima novog dečka i to poznatog redatelja Christiana Coppolu. Zajedno su se pojavili na Fendijevom showu u Rimu. Glumica je s redateljem objavila fotku na Instagramu i u opisu napisala 'moja ljubavi'. Okej, ovo je prilično jasno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY LOVE @ccopp ❤️💋 #FendiFriends #FendiCouture #TheDawnOfRomanity

A post shared by Kiernan Shipka (@kiernanshipka) on

Shipka je čak odgovorila na nekoliko komentara koji su pitali je li u vezi. Tako joj je jedan fan napisao: "Zbunjen sam, jesu li njih dvoje skupa?", a glumica mu je odgovorila s emojijem poljupca. Još jedan fan joj je napisao: "On je tvoj dečko", a njemu je odgovorila s emojijem plamena. Ona ne okoliša.

Christiana svi povezuju sa slavnom redateljskom obitelji Coppola, ali je on jednom prilikom rekao kako jesu u krvnom srodstvu, ali ne toliko bliskom da bi skupa, recimo, ručali na Dan zahvalnosti. Priznao je kako mu slavno prezime često predstavlja problem jer se ne može sam izraziti kao umjetnik. Ajoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lights camera action @alex_hainer

A post shared by Christian Coppola (@ccopp) on

Tko će sljedeći objaviti svoju ljubav? Samo čekamo.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    opaaa :O