Prvi 559 pregleda 09. siječnja 2020.

'Nives Celzijus se najviše bojala mog drifta, a Ava nimalo'

Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Juraj Šebalj reagirao je na blooperse iz serijala Zvijezde vrište. Iza njega je 27 epizoda u kojima vozi i drifta s poznatima, a svoje dojmove sažeo je u novom videu na YouTube kanalu 24sata.

"Lijepo je vidjeti presjek svih epizoda serijala 'Zvijezde vrište'. U sljedećoj sezoni imat ćemo malo drugačiji koncept. Sad ću ja malo sjedit na suvozačkom mjestu i izvršavati izazove. Učit ću vas voziti i driftati i nije nam cilj da vas bude strah", rekao je Juraj Šebalj, domaćin serijala koji se od travnja prošle godine prikazuje na YouTube kanalu 24sata.

Šebalj je prepun dojmova i zbog toga je u novom videu na našem kanalu komentirao najbolje trenutke iz serijala i gledateljima dao širu sliku svega što se događalo na stazi u Novom Marofu.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ava Karabatić se nije 'gasila' i to je po meni jedna od najboljih epizoda. Dok se vozila za Novi Marof, zaspala je u autu i probudila se u Zagorju. Nije znala gdje je. Govorila je da mora skočiti do hotela, a mi smo joj govorili da nije u Zagrebu. Onda je nastao muk", rekao je Šebalj. Ugodno ga je iznenadila jer nije bila nimalo uplašena, za razliku od Nives Celzijus, koju je mjesecima nagovarao da sjedne s njim u auto, a kad se to napokon dogodilo, rekla mu je kako i nije baš najbolji učitelj.

Šebalj je zvijezdama zadavao razne izazove, a najpopularniji je bio da mu nešto otpjevaju. "Kad ljudima zadam da nešto otpjevaju, oni najčešće izabiru Mišu Kovača i ‘Ako me ostaviš’. Ne znam iz kojeg razloga", rekao je. Mišu su pjevale Ivana Knoll, Antonija Šola i Nina Martina Korbar. 

Senzacija serijala, čuvarica staze Novi Marof, Katica, dala je serijalu još veću vrijednost. Njezini savjeti prije vožnje ohrabrili su i Šebalja i zvijezde. "Katica je sve", rekao je.

Serijal nije mogao proći ni bez obilja hrane u automobilu.

"Toliko smo pretjerali s hranom da je auto nakon nekog vremena počeo smrdjeti. Ivana Knoll je prolila sladoled. Svuda ga je bilo po instrument ploči i to se više ne može oprati. Bio je na kemijskom čišćenju", rekao je Šebalj i požalio se na Miju Dimšić koja mu je u autu prolila vrhnje za kuhanje. 

Video Šebaljeve reakcije na sve njegove vožnje pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Tvoja reakcija?