Prvi 71 pregleda 03. srpnja 2015.

Niže uspjehe: Jelena će surađivati s bivšim producentom One Directiona

Jelena Žnidarić
Pixsell

Iz natjecanja je ispala prije live emisija, ali još tada Aleksandra joj je obećala napisati pjesmu, a čini se da sada kreće i u osvajanje američkog tržišta

Jelena Žnidarić (20) koju zovu Zsa Zsa, niže samo uspjehe nakon završetka X Factor Adrie. Iako je davno ispala iz natjecanja, Jelena je nastavila raditi na svojoj glazbenoj karijeri, piše 24sata.

Aleksandra Kovač joj je obećala napisati pjesmu, a to je u međuvremenu i ispunila te pjesma 'Živa sam' već sada ima 80 000 pregleda na Youtubeu.

Ipak, ovo neće biti jedina stvar na kojoj će Jelena uskoro raditi i njezina popularnost bi se mogla proširiti i izvan regije. Mlada pjevačica dobila je ponudu iz Amerike, i to ni više ni manje nego od poznatog producenta koji je radio i pjesmu za One Direction.

Trevor Dahl, poznatiji kao Plug in Stereo, osobno ju je nazvao i ponudio joj suradnju. 

- Sva sam u pjesmi 'Živa sam' i ne mogu dovoljno zahvaliti Aleksandri na svoj podršci koju mi je pružila. Prekrasan je osjećaj čuti i vidjeti svoj prvi profesionalni uradak i nadam se da ćemo i dalje surađivati. A sada još i poziv Trevora Dahla kao šlag na tortu - rekla je oduševljena Jelena. 

Jelena i Aleksandra | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Čini se kako ćemo ovu mladu damu još dugo gledati na glazbenoj sceni i tome se jako veselimo! :)

Tvoja reakcija?