Prvi 4903 pregleda 12. studenoga 2019.

Nostalgija: Ovih 5 slatkiša smo svi obožavali kao mali

zagrebfacts/facebook/kras/vaderana/instagram

Kad smo bili mali uvijek smo se tukli za onu vrećicu KiKi bombona koje bi netko donio u školu za rođendan i sad kad jedemo te slatkiše, okus nas vraća u neke lijepe i bezbrižne dane. Evo koje smo slatkiše obožavali kao klinci i čijeg se okusa i danas rado sjetimo!

1. Cao Cao čokoladice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CaoCao🍫 #caocao #klara #caocaoklara #gift #justwatchingnoteating #croatianproduct

Objavu dijeli Vedrana (@vaderana)

Ove biskvitne čokoladice obožavali smo jesti u školi pod odmorom, a i danas ih možemo naći u studentskim menzama i nekim dućanima! Mljac, ovaj čokoladni okus nas uvijek vrati u djetinjstvo!

2. KiKi bomboni

Ove slatke zalogajčiće smo svi donosili u školu kad bi nam bio rođendan, a kad bi ih netko drugi donio, uvijek smo svi pokušavali što prije doći do svog omiljenog okusa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stigli su novi Ki-Ki okusi i klaunovi! Više otkrij na www.ki-ki.hr 💜 #bilokudakikisvuda

Objavu dijeli Kraš Hrvatska (@kras_hrvatska)

Danas ih i dalje obožavamo, ali u međuvremenu su iz Kraša osmislili varijante ovog nama omiljenog slatkiša. Tako danas, uz klasične KiKi bombone, možemo grickati i uživati i u KiKi Punioza punjenim karamelama u raznim okusima. Mljac!

Jeste li ih već probali? Koji okus je vama uvijek bio i još uvijek jest najdraži?

3. Bananko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobrodošla jeseni! 🍂 Budi nam slatka poput Bananka. 💛 #bananko #kras #krashrvatska

Objavu dijeli Kraš Hrvatska (@kras_hrvatska)

Bananko nam je i danas jedna od dražih čokoladnih slastica, a jedino što se promijenilo u odnosu na djetinjstvo je - omot u kojem su bananice pakirane! 

4. Snjeguljica sladoled

Tko barem jednom u životu nije probao ovaj sladoled? Malo tko! Ovo nam je bila najdraža slastica kojom smo se rashlađivali tijekom ljeta, a i danas je, sva sreća, možemo naći u većini trgovina kod nas. 

5. Životinjsko carstvo 

Osim što su nam ove čokolade bile preeeeukusne, super je i to što smo uz njih dobivali sličice koje smo lijepili u veliki album. A dupliće smo mijenjali s frendovima! Ovo nam je bila omiljena slatka zabava, a vjerojatno mnogi od vas još uvijek čuvaju te albume negdje doma...

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Krašem po najvišim standardima JoomBoos native studija.

Tvoja reakcija?