Prvi 225 pregleda 16. siječnja 2023.

Nova epizoda Cimera je vani. 'Ne diraj mi kiflu!'

JoomBoos, Canva

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je treća epizoda novog serijala 'Cimeri' u kojima pratimo avanture Petre i Renata, influencera cimera koji su mislili da nikad ne bi živjeli zajedno da ne moraju.

"Prljav si kao svinja", viče Saamo Petraa Renatu nakon što je shvatila kako je neuredan i kako ne zna oprati suđe za sobom. 

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNO TREĆU EPIZODU CIMERA:

Cimerstvo je vrlo teško, pogotovo ako postoje međusobna neslaganja. Upravo je to razlog nove svađe u trećoj epizodi serije Cimeri Moj stan, moja pravila!. Glavni krivac je Renato koji ne čisti, ne kuha, ne pere za sobom, soba mu izgleda kao da je atomska bomba pala u nju, a da stvari budu gore, pronalazi kiflu staru nekoliko dana ispod kreveta i odluči je, ni više ni manje, pojesti. 

Jesu li uspjeli riješiti problem i što se dalje dogodilo s kiflom, pogledajte u novoj epizodi na YouTube kanalu JoomBoos-a. 

"Super su odglumili svoje uloge, obožavam ih, najjači duo", napisao je jedan od obožavatelja. "Prva epizoda je bila odlična, a druga je tek vrh", piše jedna obožavateljica, a druga da je to "najbolji serijal na svijetu."

Pogledajte i vi novu epizodu ekskluzivno na JoomBoosu i pratite avanture poznatih domaćih influencera koji su zaključani zajedno u stan, baš poput Renea i Mile u 'Eksperimentu' 24sata Oriđiđi produkcije!

Tvoja reakcija?